3 haftadır sevgiliyiz. Uzak mesafe ilişkisiydi. Bugün bitti. Aramızda 12 yaş fark var. Sevgili olmadan bu konuları çok konuştuk. Senin için sorun değil ise benim için zaten sorun olmaz dedi. Evvelsi gün onunla Kamera karşısında birşeyler yaşadık. Bayağı terlemişti ve harika olduğunu falan söyledi. 4defa rahatladı o gün sayemde. Rahatsızlandım o günden sonra 2 gündür yatıyorum. Sebebini bilmiyorum ama Bana karşı soğuduğunu hissettim. Sabah konuştuk ve yaşı sorun ettiği için devam etmek istemediğini söyledi. Beni gerçekten sevdiğini fakat ilerleyen zamanda aldatılmaktan korktuğunu söyledi vesaire... Sizce ayrılmasının asıl sebebi ne olabilir? Gerçekten yaştan dolayı mı gitmiştir?
Güncellemeler
+1 yıl
Mesaj attı bana şimdi deKonuşalımsenden hoşlanıyorum çiçeğimkorkularımı yenebilmem için bana cesaret ver. Yaş farkı beni düşündürüyor
Yaş farkından dolayı terk edildim, rica ediyorum detayları okurmusunuz?
O etti, teklif de denmez ısrarcıydı bu konuda biraz. Bende onu dinleyerek o hataya düşmüş oldum (kesinlikle amacım onu suçlamak değil elbette kendime istesem hakim olabilirdim) pişmanım, hemde çok!
Hmm anladım, yaaa işte insanlar böyle menfaat peşinde bence yapmamaliydin. Bunun için tabiki seni yargılayamam hayat senin hayatın artık yapicak bir şey yok hayatına devam ediceksin ve bundan bir ders cikartmalisin 🤷🏻♂️😊
senin yaş 25 in üstündeyse 40 kusur yaşındaki elemanı webcamda 4 defa patlatıyorsun valla nediyimki hiç hak etmeyecek insanlara hak etmediği şeyleri yaşatıyorsunuz kızlar cidden garip varlıklar
çok garip ya gencecik hatunsun hak etmeyecek insanlara hak etmediği değeri verip hak etmediği mutlulukları yaşatmışsın sonra terk edilmişsin şimdide burada kendini yıpratıp isyan ediyorsun sen bulunmaz nimetsin takılı kalma :D hakkını ödeyemez o eleman senin kapa konuyu önüne bak
Bana normal insan denk gelmiyor ki hiç. Anlamadım gitti. Her şey cinsellik olmuş. Böyle biri değilim aslında. İkinci kez birinin çok ciddi olduğunu düşünüp ayni hayata tekrar düştüm. Allah sonumu hayır etsin ne diyeyim. Umarım doğru kişi, beni gerçek anlamda seven kişi çıkar karşıma. Tabi senin için de ve benim gibi olan herkes için gerçerli bu duam.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ayrılmasının sebebi kullanılmış olman bebeğim. Üzgünüm ama bu böyle.
Öyle tabi
E geçmiş olsun bu arada net evli bilgin olsun.
Evli olmadığı kesin. Ondan eminim. Ki pekte önemi yok tabi
Aslında önemli ama kime neye göre işte.
Her neyse geçmiş olsun.
Daha yüzyüze görüşmeden sanal görüntülü sexting yaptığın birinden ciddi iliski bekliyorsan cidden orada hata yapıyorsun
Pisman olmuş karşıdaki belli bu karakterde biri değil anlaşılan
Nasıl bir karakterde değilmişim?
Sen değil arkadaş bu tarz şeyleri yaşamakta pişman olmuş
Hiç yapmadığım şeyleri yaptırdı bana gitti. Bazen o kadar ısrarcıydı ki şimdi aklıma geliyor da pişman olduğunu düşünmüyorum
Bunu yapmayı sen mi teklif ettin yoksa o mu
O etti, teklif de denmez ısrarcıydı bu konuda biraz. Bende onu dinleyerek o hataya düşmüş oldum (kesinlikle amacım onu suçlamak değil elbette kendime istesem hakim olabilirdim) pişmanım, hemde çok!
Hmm anladım, yaaa işte insanlar böyle menfaat peşinde bence yapmamaliydin. Bunun için tabiki seni yargılayamam hayat senin hayatın artık yapicak bir şey yok hayatına devam ediceksin ve bundan bir ders cikartmalisin 🤷🏻♂️😊
Aynen öyle, teşekkür ederim 😊
Uzak mesafe dediği: sanaldan tanıştım ama evli olduğundan haberim hala yok
Anlamadım
Iq Show
:D büyük olan kim sen mi o mu
O benden büyük
senin yaş 25 in üstündeyse 40 kusur yaşındaki elemanı webcamda 4 defa patlatıyorsun valla nediyimki hiç hak etmeyecek insanlara hak etmediği şeyleri yaşatıyorsunuz kızlar cidden garip varlıklar
Ben 26 o 37 yaşında
çok garip ya gencecik hatunsun hak etmeyecek insanlara hak etmediği değeri verip hak etmediği mutlulukları yaşatmışsın sonra terk edilmişsin şimdide burada kendini yıpratıp isyan ediyorsun sen bulunmaz nimetsin takılı kalma :D hakkını ödeyemez o eleman senin kapa konuyu önüne bak
Bana normal insan denk gelmiyor ki hiç. Anlamadım gitti. Her şey cinsellik olmuş. Böyle biri değilim aslında. İkinci kez birinin çok ciddi olduğunu düşünüp ayni hayata tekrar düştüm. Allah sonumu hayır etsin ne diyeyim. Umarım doğru kişi, beni gerçek anlamda seven kişi çıkar karşıma. Tabi senin için de ve benim gibi olan herkes için gerçerli bu duam.
Size masum davranan değer veren sizi kullanmayan insanlara sırt çevirdiniz... maalesef
Maalesef öyle biri girmedi hiç hayatıma. Ama dur daha ömrümüz var bakalım ne olacak 🤲🏻
plaka neresi
?=
deveye diken insanı s... demişler devam et kuzum sen böyle :D
😒😒
t4k1p atabilirsin bekliyorum :D
Yav ne takibi küçüksün benden bir kere
27. bekliyorum
Yav he 🤣
yollaaa :D
Nerelisin
yolla anlatırım bunları alla alla :D
Olmaz