bazen dünyanın en mutlu insanı oluyorum bazende benim onu sevdiğim kadar beni sevmediğini hissedersem veya düşünürsem üzülüyorum. sorun erkeklerde mi yoksa biz kadınlarda mı bilmiyorum. adam seni seviyorum diyor bunla yetinmek lazım belki ama olmuyor daha fazla ilgi alaka görmek istiyorum. benim aklımdan hiç çıkmadığı gibi bende onun aklından hiç çıkmayayım istiyorum.
Ben sevince, dört mevsimi yaşıyorum. Her mevsimin etkisini de bekliyorum ama mevsimler yer değiştirmeye başlıyor. Güneşte üşümeye başlarsam hata ben de değil, üşütendedir. Hastalıkta yoksa, sağlıkta da olmasın...
Birini sevmek bende anksiyete sebebi... Adamla severek bile evlensen aklı bir başkasında kalıp kalmadigindan asla emin olamazsın. Birgün bu durumun basima gelmesinden kaygı ediyorum sadece. Evliyken bile gidip başklarina yazabiliyorlar. Ve az sonra oyle bir adamin evine misafirlige gidicez.
Her ne kadar ilk adım benden olsada Yaşlandırıyor 😅 karşı taraf genelde aşırı ilgi gösteriyor ben de her şey dozunda güzel diyen biriyim devamlı trip yiyorum. bi nevi pişman oluyorum sevmiş olmama...
Bu ilişki anlamında ise pek yaradığını söyleyemem fakat insan kazanmak için yaptığım şeyler de işe yarıyor. Hayatı en ufak mutlulukta bile sevebiliyorum. Bir çocuğun mutlu olmasını görsem yeterli oluyor.
Bilmem. Şu cevapta çok şey gizlidir. Sevince ne oldu ki sevmeyince ne olsun. Orta şekerli kahve daha çok seviliyor bir de onu deneyin. Bazen mutluluk bazen mutsuzluk getirir. Hayat çarkı gibi bisi bu.