Hep koruma kalkanlarıyla dolaşmanın yorucu, güç olduğunu.. mesela guzel ve alımlıysan ekstra zor göz dikip seni elde etmek için yapmayacağı şey yok bazılarının. Tam 32 yaşına kadar bakir. r. e kaldım bir erkeğin yatağına girecek kadar büyümüş hissetmiyordum. Dini inanç ailemin muhafazakar oluşu ten bedenimi kutsal hissetmem sevdiğim adama saklamak isteyişim vs.. o zamana kadar neleri empoze etmediler ki -Bak yaşa kuruyup gideceksin hem onemsedigin kadar muhim konu değil , hiç mi istemiyorsun nasıl duruyorsun gibi.. ikna etmek için pusuda bekleyen erkekler ordusuyla karşılaştım. Set çektim duvarlarımı , kalkanlarımı ördüm istedigim yoldan yürüdüm kurtlara kuzu olmadan.. Taa ki aşık olup beni kurban goren narsist katilimle karşılaşıncaya kadar. - çok aşıksın yaşa hadi izin ver ona , keşfetmek istemiyor musun sen de onu? Hadi indir şu kalkanlarıni bir kez olsun.. dinledim içimi. o gün kadın oldum. Sevdigini sandım meğerse yıllarca kendimi koruduğum kurtlardan biriymişş.. yaşadığım can ten acılarını tarif edemem. Sen onca yıl akıllı kızım ben bunlara yem olmam diye dolan sonra enkaza dönüş ! Nolucak demeyin tabularla yetişmiş her kadın beraber olduktan sonra bunu yaşıyor. Ket vurdum kalbime güven olayı 0 , aynı şeyi yaşayacağim korkusuyla kurunun yanında yaşlari da yaktım. Şans vermedim kimseye. Koca bir yalnızlık yıllardır yaşadığım. Ve işyerinde sokakta yürürken aşık olduğunda sevdiğinde erkeklerin bize yaşattığı zulumler psikolojik şiddet hiç bitmedi. Aslında oyle basit ki kadını tav etmek sev , iki çiçek bir opucuk ilgi alaka koru , dimdik yanında dur her koşulda bu !
Istediği sadece bir liman. Çiçek koklamayı hiç beceremediniz ki siz...
Istediği sadece bir liman. Çiçek koklamayı hiç beceremediniz ki siz...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer