Vallahi arkadaşlarıma kendi yasadugimi ilk anlattığımda sen aramızda aklı başında olan tek insandin nasılsın yaptın bunu demişlerdi bana kendimde asla yapabileceğimi düşünmemiştim ama ilk defa bir insanda duygularım mantığının önüne geçti ve şu an acı çekiyorum. O kadar ayrıldik barıştık ilk kez kızının psikologunun dediği şey üzerine benim ayrılık konuşmami kabul etti ve kesin bir şekilde ayrildik. Evli sevme evine gider unutur demiş eskiler. karisini sevmese bile eger ki cocugu varsa olmuyor o ayrılık kolay sende anılarla kalıyorsun ortada. Yaptınız mı bu hatayı benim gibi yapmadınız mı bilmem ama öyle bir şey olacak gibiyse bile hemen uzaklaşın ordan. Ben yasi buyuk evli olduğu halde bosandiginda herkesi karşıma almaya hazırdım ona çok kez söyledim beni yanında tutmak için formalite demeler bosanma kararı aldık demeler falan filan. Benimle birlikte olurken aklın nerdeydi o zaman çocuğunun psikolojisini dusunmuyormuydun dedim keşke en başından öyle konuşsaydın bana da yoluma baksaydım bende dedim öyle bitti. En başından başlamamak en güzeli. Bu hikayede yanan sen olursun ben olurum.
Hem allah yaşatmasın diyebilirim. Hem allah akıl fikir versin diyebilirim Hem kendime hem herkese. Çok zor bi durum çevrenizde böyle insanlar varsa onlara aktarın bunlari
Yok tabi ya ama ölüme gitmez benim için bir gün hepsi geçecek biliyorum şu an taze olduğu için üzgünüm sadece. Allah beni ıslah etsin yaptığım için ama bunu soyleyebilirim