Sanırım kaçıcam?

21 yaşındayım geçen sene bu zmanlar nişanlandım nişanlandığım kişiyle önceden bi kaç ay sevgiliydik ayrıldık sonra nişan oldu yaklaşık bir sene olucak ailesi beni bazı nedenlerden dolayı istemiyo ve ellerinde çok fazla yoktu vardı ama yoktu misali işte annesi babası çok vurdumduymaz birileri naparsa yapsın hesabında bundan bi kaç ay Allah bi şekilde verdi bunlara maddi olarak ve düğün günü vermişkerdi araya cenaze girdi onlardan ve bize denilen biz düğünü ertelemeyi düşündük oldu zaten beni istemediklerini biliyorum nişanlım çok seviyo çok hissettiriyo sevgisini ve ikimizde evlenmek istiyoruz ama büyük ihtimal onun ailesinden dolayı bana söylemiyo ama ailesi düğün yapmak istemiyo nişanlımda son çaremiz senin gelmen diyo eğer böyle olursa olur başkada yok diyor yani hemen nikah sen gelirsen evi eşyayı altını düğünü vs herşeyi kendim yapıcam diyor bende yapıcaksan neden aksiyon arıyoruz normal insan gbi yapalım diyorum ona anlamsızca karşı geliyo kesin yine ailesinden ailemide üzmek istemiyorum ama onlarda düğünsüz olmaz diyor ekonomi zaten kötü bi yandan hak veriyorum ama düğünüde ben gittiğimde yapıcak çokta seviyorum farklı şehirlerdeyiz özlüyoruz özlediğimizden tartışmalar çıkabiliyo napjcağımı bilmiyorum🥲
Sanırım kaçıcam?