Sizce ahım çıkar mı?

ben kimmsenin elini dahi tutmadım tertemizim elim yüzüm düzgün çevrede de çok beğenilirim ama geçen (eski iş yerimde) benim bu durumumu dalgaya alanlar oldu (patronda onlara katıldı) gözümün önünde alttan alttan kendi aralarında ''kızım sana söylüyorum gelinim sen anla'' gibisinden. ki ben istemiyorum diye ilişkim olmamıştı üni okumuş görgülü ve medeni bir insanım... işten ayrıldım patronu ve çalışanları da alla ha havale ettim hakkım haram zıkkım olsun. sözün özü herkes şöyle kız olsun böyle kız olsun der ama uygulama da insanlar çok kötü bu bile bazen batabiliyor insanlara. kimseye bi kötülüğüm dokunmamıştı sadece ilk iş tecrübem diye birzcık özgüvensizdim... ama normalde diksiyonum oturuşum kalkışım olsun onlara cazip geldiği hanımefendi olduğum için beni işe almışlardı... patronun ve çalışanların hadlerini aştıkları bi kaç olay daha oldu o ortamdan kurtuldum patronun beni diğerler erkek çalışanın altında gören narsist bir kadındı. zoruma giden şeyler oldu ama kimseyle kavgalı ayrılmadım ben yapamayacağım deyip işten çıktım. ha pişman mıyım? asla. ama hakkım yendi o yüzden hakkım kimsede kalsın istemiyorum. canım hala yanıyor.

Güncellemeler
+1 yıl
gncl.
Güncellemeler
+1 yıl
gnclllllll
Sizce ahım çıkar mı?