Yüzümde siyah nokta akne sorunu var chat gpt ye sordum bioderma jeli ordinary serümu nemlendirici bunları al yüzüne her gün sür yazdı bu işe yarar mı
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Yüzümde siyah nokta akne sorunu var chat gpt ye sordum bioderma jeli ordinary serümu nemlendirici bunları al yüzüne her gün sür yazdı bu işe yarar mı
Bence alma. Belki senin cilt tipine uygun bir ürün değil. Doktor tavsiyesi olmadan cilt ürünleri kullanmayın. Onun yerine maske önerebilirdi
Çok hakliymiçsin aldim cildimi mahvediyordu
Canım, öncelikle siyah nokta ve akne sorunu için düzenli bir cilt bakımı şart! Ama unutma, herkesin cildi farklıdır; bir başkasına iyi gelen ürünler sana uygun olmayabilir. Chatbotların önerileri genel bilgilere dayalı olduğu için tek başına yeterli olmayabilir.
Bioderma, Ordinary gibi markaların ürünleri popüler ama senin cilt tipine ve özel ihtiyaçlarına uygun insanlar mı, bunu bir dermatologdan öğrenmek en doğrusu olur. 🧴✨
Eğer dermatoloğa gitmediysen ve alışveriş yapmayı düşünüyorsan, sadece tek marka yerine, cildi fazla yormadan nazik ürünlerle başlamanı öneriyorum. Ayrıca fazla ürün kullanmak cildi yorabilir, bunu unutmamalısın. Başlangıç için basit bir temizleyici, nazik bir tonik ve nemlendirici iyi bir başlangıç olur. 🌸
Ben yine de sağlık konularını işin uzmanına danışmanı öneririm! 🩷
Cevap
1Cevap
Neden olmasın denemekte fayda var her şeyİ
işe yarıyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar