Lütfen okuyun, önemli 😞 sizce neden böyle davranıyor? Fotoğraflı?

Yaklaşık 1 aydır İnternet üzerinden konuştuğum birisi vardı. Ona ilk başlarda bir konuda yardım istemek için yazmıştım ama daha sonra ona ilgi duymaya başladım ve sohbetimiz devam etti. Geçen hafta ise internet üzerinden birisiyle buluşacaktım ve bunu konuştuğum kişiye söyledim. Bana karşı tavrı değişti. Sonra da beni engelledi ve konuştuğumuz uygulamadaki hesabını dondurdu. Birkaç gün önce ona Instagram'da fake hesaptan istek attım, ertesi gün mesaj attı "kimsiniz" diye, sonra da ben olduğumu anladı. Ona kendimi uzun uzun açıklamama rağmen bana yine ters davrandı, hatta bu kez beni kullanmaya kalkıştı (kendisi inkar ediyor bunu). Beni engelleyeceğini söyledi. Ben de ona ulaştığım hesabımı dondurdum. Sonrasında ise asıl hesabıma takip isteği gönderdi ve mesaj attı. Yine bir ton laf etti ve beni engelledi. Ben de hesap değiştirecekken yanlışlıkla dondurduğum hesaba giriş yaptım ve süresi dolmadığı için tekrar donduramadım. Sonra o hesaba da mesaj attı, ben de onu engelledim. Mesajlar da bu şekilde:
Bu mesajlardan sonra ona takip gönderdiğim hesabımı dondurdum. Sonra asıl hesabıma mesaj ve takip isteği gönderdi.
Buradan beni engelledikten sonra dondurduğum hesaba yanlışlıkla giriş yaptım ve o da böyle yazdı:
Kendisi instagram hesabını kapatmamış. Sizce bu kişinin amacı ne? Neden böyle davranıyor olabilir?