Yaklaşık 1 aydır İnternet üzerinden konuştuğum birisi vardı. Ona bir konuda yardım istemek için yazmıştım fakat daha sonra ona ilgi duymaya başladım ve sohbetimiz devam etti. Geçen hafta ise internet üzerinden birisiyle buluşacaktım ve bunu konuştuğum kişiye söyledim. Bana karşı tavrı değişti. Beni engelledi ve konuştuğumuz uygulamadaki hesabını dondurdu. 3 gün önce ona Instagram'da fake hesaptan istek attım, ertesi gün mesaj attı "kimsiniz" diye, sonra da ben olduğumu anladı. Ona kendimi uzun uzun açıklamama rağmen bana yine ters davrandı, hatta bu kez beni kullanmaya kalkıştı (o bunu kesinlikle kabullenmiyor). Beni engelleyeceğini söyledi. Ben de ona ulaştığım hesabımı dondurdum. Sonrasında ise asıl hesabıma takip isteği gönderdi ve mesaj attı. Yine bir ton laf etti ve beni engelledi. Ben de hesap değiştirecekken yanlışlıkla dondurduğum hesaba giriş yaptım ve süresi dolmadığı için tekrar donduramadım. Sonra o hesaba da mesaj attı, ben de onu engelledim. Mesajlar da bu şekilde:Bu mesajlardan sonra ona istek attığım hesabımı dondurdum. Sonra asıl hesabıma mesaj ve takip isteği gönderdi.Buradan beni engelledikten sonra dondurduğum hesaba yanlışlıkla giriş yaptım ve o da böyle yazdı:Kendisi instagram hesabını kapatmamış. Sizce bu kişinin amacı ne? Neden böyle davranıyor olabilir?
Lütfen okuyun 🙏 Neden böyle davranıyor olabilir? Fotoğraflı?
çocuk haklı sen niye internetten tanışıp tanışıp başkalarıyla konuşuyorsun sonra da bide buluşuyorsun hadi yapıyorsun niye çocuğa söylüyorsun onu da geçtim insan bir özür diler arsız gibi bir de küfür falan etmişsin bence sen yanlışsın bacım
Adam baya hakli onuda gectim baya kıskanc ama canıni baya acıtmıssin be prenses hoslanmıyan erkek. o kadar dolmaz gönlünü almaya calış zamanla. düzelir. bakma okadar kufur etmis. ama seviyor seni belli yanii
Ne iğrenç bir muhabbet. Şartıda benle beraber ol falandır kesin. Engellemeyip hala cevap yetiştirmende ayrı saçmalık. Ve neden gerçekten adama ilgi duyuyorsan gidip baskasıyla bulusacagım dıyorsun?
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bu kadar tepki göstereceğini bilmiyordum :/ pişman oldum