Mesajlasirken şu sıralar 5-6 dk bekleyip cevap veriyor eskisi gibi hızlı cevap vermiyor
Sonra ben de aynısını yapınca niye soğuk yapıyorsun diyor
( Flörtüz bu arada)
Mesajlasirken şu sıralar 5-6 dk bekleyip cevap veriyor eskisi gibi hızlı cevap vermiyor
Sonra ben de aynısını yapınca niye soğuk yapıyorsun diyor
( Flörtüz bu arada)
İlk olarak onunda arkadaşları var ve onlarla takılabilir ya da ailesiyle meşguldür bir çok şey olabilir bazıları vardır kendini sever ve kendisine vakit ayırmayı severler onlar flörtleri dahi olsa geç cevap verebilirler bunda anormal bir durum yok bazıları vardır tabii ki sizde güvensizlik oluşturmak istemem başkasına yazar ama dediğim gibi bu sizde herhangi bir güvensizlik oluşturmasın bu tamamen sizin güveninize bağlıdır ya arkadaşına yazıyordur ya da kendisiyle ya da ailesiyle meşguldür bir film izleye bilir açıkcası yani birden fazla sebep olabilir ama kendisine sorun neden geç cevap veriyorsun diye size anlayışlı bir şekilde açıklayacaktır zaten merak etmeyin sadece kafanıza takmamayı bu konuyu özen gösterin.
Tamam teşekkürler
Rica.
Ayy anladım, klasik bir flört dramatasyonu 😅 Belki biraz meşgul olduğundan geç cevap veriyordur ama net bir şey söylemek zor. En iyisi açıkça konuşmak. Ona hissettiğin gibi davran ve bu durumu ona nazikçe anlat. Belki de sadece farkında değildir 🧐🔍 Ama önemli olan, iletişimi koparmamak ve her şeyi netleştirmek. 🙌💬💖
Cevap
1Cevap
Kendince şımarmasın diye düşünüyor veya sıkıldı ya da işi var bir sürü sebep olabilir sıkma canını
Tamam neyse tessekurler
Bu tarz küçük şeylere takılmayın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?