Restoranın şefi bena müdürle seninle yollarımızı ayırma kararı aldık mesaj yazdı müdürün yanına gittim haberi bile yokmuş?

Şimdi şöyle arkadaşlar benim çalıştığım yerde iş arkadaşım var var çayları falan süzme işine o baklyor (canı istediğinde). Ne zaman baksak ya telefonla konuşuyor , ya sigara oturup içiyor ya da yemek yiyor, ya da ortadan kayb oluyor onun işini biz yapıyoruz. (Garson) İlk işe başladığım günden onunla aynı memleketten olduğumuzu biliyor ve ondan 9 yaş küçüğüm diye bana amca demen lazım senin yaşın küçük benimle cüret edemezsin sözümün üstüne bi şey demek, sen kimsinki söylediğimi yapmayasın falan tarzında konuşuyor. Bi kere konuşmuştuk bana ben buranın şefiyim dedi benim kurallarım geçerli bende tamam dedim. Ama bakıyorum hep benimle bi uğraşıyor gücü bana yetiyor galiba hem en küçük benim orada yaşca hemde onunla aynı memleketteniz. Ne zamanda baksam laf atıyor ben memleketin insanından kaçıp geldim buraya burdada beni buldular diyor. Neyseya çok sorunlarımız olduda yani kısaca kendini oranın sahibi zan ediyor ve özellikle benimle çok kaba davranıyor çok küçük saçma şeyleri sorun ediyor. Bu gün bana mesaj yazmış onun arkadaşı ki seninle yollarımızı ayırma kararı aldık patronların onayıyla yazıyorum. Kıyafetleri getirirsin. Bende gittim kıyafetleri götürecektim ama müdürle de konuşmak istedim çünkü gerçektende işimi elimden geleni yapıyordum kaç kere de müdüre sordum iyi miyim, yapabiliyor muyum sorun var mı diye hiçbi zaman sorun olmadı benim işimle ilgili. Bana da çok iyi davranıyor gerçekten yani çok şaşırdım açıkçası beni işten çıkardığına. Neyse konuştuk uzun uzun bende haberi var zan ediyorum sonuçta patron ya o karar vermiş bi cümlede söyledim ki bana arkadaş o mesajı yazınca çok şaşırdım diye adam şok oldu ne yazdı dedi sana bende yolumuzu ayırma kararı aldık patron onayıyla yazıyorum yazdı bana dedim adam sinirlendi masaya vurdu elini yarın geliyorsun işe dedi durdu çıktı lafımda ağzımda kaldı ama cidden şok oldum meğerse adamın haberi bile yokmuş galiba nasıl şerefsiz insanlar varya. O iş arkadaçımın neden böyle şerefsizlik yaptığını anlayamıyorum müdürle gelip konuşmasaydım işten atılmışım diye düşünüp gelmeyecektim bile oraya
Güncellemeler
+1 yıl
Şimdi yarın gidince nasıl davranıcam orada hiç bilmiyorum inanln. Müdür bana kimseye bu konuşmaları söyleme dedi hiç bişeyde deme ona sadece işini yap dedi ben seni izleyeceğim 15 gün zaman veriyorum sana dedi. Ama çok sinirli gözüküyordu kaç dakika bende olaylarl anlatmaya çalışıyorum adama sohbetin sonunda arkadaşın mesajınl gprünce çok şaşırdım dedim ondan sonra sinirlenip kalktı masadan
Restoranın şefi bena müdürle seninle yollarımızı ayırma kararı aldık mesaj yazdı müdürün yanına gittim haberi bile yokmuş?