2 ay

Restorandaki müdürün beni illa müdür yapmak istemesinin ve özel laflarının amacı ne olabilir?

Bir restorandayım 4 aydır ve iyi çalışıyorum hani düzgün, temiz, ahlaklı biriyim işimde. Üniv. mezunuyum da. İşten çıkmak istiyorum ama sarmıyor nedense birkaç haftadır işte bunu duyunca geliyor, hata yapıyorsun kafanı değiştir buradakilerin içinden kurtar müdür ol demedim mi sana ben diyor, aynı memleketliyiz onunla. Adam takmış abi bana illa beni müdür yapacak elinden gelse oranın restoran müdürü de yapar ben bile kendime bu kadar hani şey yapmıyorum sizce amacı ne ya işte şey diyor kolunda bir altın bilezik olsun ileride bana çok teşekkür edersin vb vb... Sonra ne zaman görse beni sen evde kalırsın kızım diyor ben de kalırım sorun değil ya dedim sonra aman Allah korusun vb dedim şakalaşarak bununla e hani kalırım diyordun ne oldu şimdi dedi. Dedim kimse yok ki hayatımda hepsi prenses olmuş o da yok mu kimse diye imada bulundu sonra işte ikimiz tekken Sabahat Akkiraz bilir misin dedi vb ben mi yanlış anlıyorum bilmiyorum
Restorandaki müdürün beni illa müdür yapmak istemesinin ve özel laflarının amacı ne olabilir?