Elbette ki bu soru, kötülükten ne anladığımıza göre değişkenlik gösterebilir. Ancak apaçık bir şekilde kötü olan bir insanı sevebilir miydiniz? 🤔 Kendinden başkasını düşünmeyen, insanların mutsuzluğuyla mutlu olan, merhamet duygusu zayıf... Aklınıza ne gibi kötü özellikler gelirse artık.
Gönlünüze söz geçirir ve kötü olan bir insanı sevmez misiniz? Yoksa duygularınızı kolay kolay söndüremez misiniz? 🌩
•Böyle bir sorunun aklıma gelmesinde rol oynayan ZeyMir çiftine sevgilerle... 😅 İzleyenler, demek istediğimi çok daha net anlamıştır.💫
Adı ne olursa olsun ilişkinin böyle bir insanı asla sevemem. He belki öncelerden gerçek karakterini anlamamış olabilirim ama sevsem bile zamanla rüzgar tersine döner
Öyle birine aşığım. İnsanların en ufak yanlışıyla dalga geçen, ona karşı duyguları olan kızlara kaba davranan, duygularını küçümseyen, yardım gerektiğinde yardımı çok normal bir şey yapıyormuş gibi geri çeviren, merhamet duygusu zayıf, kalbi olmayan birine aşığım. Nasıl oldu ben de bilmiyorum, yanlışlıkla yanlış kişiye aşık oldum. Ama aptal değilim. Ondan durabildiğim kadar uzak duruyorum.
Gönüle söz dinletemez insan kimi seveceğine o karar verir ama o kişiyle olmak ve onunla devam etmek aklımızın tercihi. Kötü birini sevebilirim fakat onunla olmam uzak dururum
Sevemezdim. Çünkü benim birini sevmeme giden yol, onun karakterinden geçiyor. Tek kriterim, karakterdir. Bu yüzden kötü kalpli olan birini sevmem. Benim gönlüm ota da başka şeylere de konan cinsten değil 😅😅
Büyük konuşmuyorum, benim birini sevmem için karakterinin benim beğeneceğim şekilde olması gerekir, karakterini beğenmediğim biri benim ilgimi çekmez 😅
Benim doğrularımla ölçüşmeyen davranışlar kötüdür ve kötü de soğutur. Her şeyden önce kendine kötülük yapar ve kendini sevmeyen biridir. Kendini sevmeyen, kimseyi sevemez.
Hayatıma giren neredeyse bütün insanlara kötülük yaptım. Bunun sebepleri elbette var. Ona rağmen sevmeye devam edenler oldu.
Ben kötü birini sevemezdim. Aslında ben kimseyi sevmek istemezdim. Çünkü kötü bir insanı sevmek, insanın kırılabileceğini bile isteye göze alması demek. Yani bu gereksiz olurdu.
Çok şükür kendime ve çoğu duygularıma istediğim zaman söz geçirebilirim öyle birinim yanından geçmem o tarz insan bana zarardan başka bişey vermez ki benim sabrım yok
Kötü insanları ancak onların kötü karakterini kullanarak başkalarına kötülük yapmak isteyen kötü kişiler sevebilir. Diger ihtimal de kötü ama güzel/yakışıklı olduğu düşünülen kişilerdir ki öyle kişileri sevmezsiniz sadece dış görünüşünu hevesiniz geçene kadar seversiniz.
İzledim ve ne demek istediğini anlıyorum düşünüyorum da Yok ya kötü bir insanla olmazdım olamam da kötü bir insan değilim evet kalbim benden izinsiz ona gönül verirse onu iyileştirmek için elimden geleni yaparım dünyanın sevgiyle güzelleştiğini insanları sevginin mutlu ettiğini hayatın iyilikle daha güzelleştiğini elimden geldiğince aşılamaya çalışırdım baktım olmuyor bu insanın kanında var ne yaparsan yap bu insan kötü vazgeçerim dünya da iyiliği öğrenmek isteyen bir sürü insan var.