Ne kaybettiysek iyiliğimizden kaybettik deriz. Peki kötü biri olsaydın sence sevilir miydin? Yapman gerekeni yap, yoksa hayat sana yapması gerekeni yapar.. 🦁
Seviliyorum bu kötü olduğum anlamına mı geliyor? Sanmıyorum...
Ailemin sevgisi herşeyin üstünde ve bana fazlasıyla yetiyor.
Çevremde sevilen sayılan biriyim. Tabii ki beni sevmeyenler vardır. Onlara da iyiliklerin olmuştur. Lakin onlar bir elin parmaklarını geçmez onun için kötü kalpli insanları saymazsak ben doğru sevgi dolu insanlar biriktirmişim hayatımda diyorum. Ve kendimi çok şanslı hissediyorum.
Kötülüğe kötülükle karşılık vermedim. Ama bu vermeyeceğim anlamına gelmez.
Kesinlikle sevilirdin çünkü insanlar kötüleri sever zaten psikolojik olarak bir baskı olduğu için ben bu kötü insana yaranayım diye kılıktan kılığa girerler Kötü bir insan değilim ama yinede insanlara yüz vermediğim için çoğu da çok sever
Kişilik & Karakter konusunda 14,5b cevap paylaştı.
Eğer gerçekten kötü bir insan olsaydım, çok daha fazla sevilirdim herkes tarafından. Yeterince kötü olamadığımız için sevilmiyoruz zaten. Bütün olay bu🤣
Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı.
Herkesin iyi ya da kötü yanı var.. Sevilmek için değil kendim olmak için yaşıyorum ben.. İnsanların ne düşündükleri önemli değil.. Çünkü siz ne kadar iyi olursanız olun onlar size nasıl bakmak isterse öyle görür genelde.. Keyifli geceler..
Aşk anlamında soruyorsan, kötü bir insan olmadığım için sevilmedim zaten. Aşk dışındaki ilişkilerim anlamında soruyorsan, hayır sevilmezdim. şu an iyi olduğum için çevremde çok sevilen bir insanımdır.
Casper gibi dolandigim halde sevilmiyorum, bir de kötü olsam. Her adımda bubi tuzaklariyla karsilasirdim heralde. Hos kötünün seveni çok olur orası da ayri.
Kötü biri gerekmedikçe olmam ama dobra biriyimdir dobraliğım patavsızlığa kaçmaz durup duruken karşımdakine sen çok çirkinsin yahut iğrenç giyiniyorsun demem asla ( kız kardeşlerim haric 😈😈😈 ) ama kimseden çekinen biri olmadım ben gerekmedikce polemiğe girmem ama iki çift laf bana düşerse 10 senenin hesabinı yaparim bu huyumdan dolayi sevilmiyorum biliyorum karşımdaki insanlarin benimle ilgili düşüncelerini sahte sevgilerini hissediyor ve ona göre ayak uyduran biriyimdir ailem hep adam öldüren birisin der ki bilmiyorum neden söylediklerini henüz birini desmedim leşim olmamasına rağmen bu lakabi takmışlar canlari sağolsun canım yandıkca canlarıni yakicam daima 😂😂😂🤦♂️🤦♂️🤦♂️Anneminde dediği gibi kızim sen akılanmıcak mısın 🤷♂️🤷♂️😂elimde değil içimdeki dişi aslan uyunmadikça iyi biriyim iyi olmaya cabaliyan biriyim...
İyiyken hiç sevilmiyodum. İnsanlardan geri ilgi bekliyodum küçükken yaşadıklarım beni bir hayli değiştirdi. Şimdi şerefsiz adi herifin biriyim insanlar ben onlara kötülük yaptıkça orgazm oluyor sanki. Suratına tükürdüğüm elhamdülillah diyor. Bir kıza aşık olurken diğerine basmanın hayalini kuruyorum kızlar sıraya dizliyor. Borç istiyorum geri vermem çeker giderim mal gibi kalırsın diyorum borcunu kapatmadan yenisini veriyor. İnsanlar çok adisiniz. Hep birlikte iyiliği öldürdünüz. İçimdeki masumiyeti silip attınız.
Daha çok sevileceğime şüphem yok, en azından şu zamana kadar gördüklerimden ve duyduklarımdan çıkardığım sonuç bu. Millete kötülük yapan daha çok yaranıyor.
Kimse kötü olduğunu kabul etmediği için, herkes iyi gibi. Oysa ki maskeler çıkınca, kötüyü sevdiğini anlıyor insan. Ne kadar geç olsa da, bu gerçekle yüzleşir insan. O yüzden herkesin bir yanı eksik...
Olay iyi veya kotu bi insan olmak degil kendin olabilmek kimse icin degismemek kimseyi kendinden asagida veya yukarda gormemek kendi cizgini koruyabilmek.. bunlari yapabilirsek yanisi once biz kendimizi kusurlarimizla sevilmeye deger bulursak disardan da sevilesi hale gelebiliriz
Sen kendini sevmedikçe iyi de olsan kötü de olsan sevildiğini hissedemezsin ki zaten. Kendini gerçekten sevdiğin değer verdiğin sürece de insanların seni sevip sevmemesinin senin için bir önemi kalmıyor. Denge çok önemlidir hayatta aldığımız kadar verirsek aslında iyi kötü kavramı bile ortadan kalkıyor. O yüzden buna tek cevabım ben kendimi eksiğimle fazlamla kabul edip seviyorum gerisi çokta mühim değil.
Kötü bir insan olsan sevilmezsin yani kötü bir insanı kim niye sevsin ki sadece yakınlari sever ya babası sever ya da annesi sever. Belki zorunluluktan dolayı birileri seni seviyor gibi yapar.
İyiliğimden kaybettiğim bir şey olduğunu düşünmüyorum. Kimse bize zorla iyi davran demediğine göre bunu yapmayı biz seçiyoruz ve tamamen bizim karakterimizin getirdiği bir şey. Bu sebeple beni sevmeyen iyi halimle sevmediği gibi kötü halimle de sevmez.
Şayet birileri beni eser miktarda seviyor ise bunu pen1sim yokmuş gibi davranma tarzıma borçluyum. Bir de ötekiler gibi bir halim tavrım olsaydı beni şimdiye kadar çoktan gebertmişlerdi sanırım.
Not: Bilerek öyle tavır takınıyor değilim. Sadece huyum bu.
Sevenim çok olduğu kadar sevmeyenimde vardır. Hoş bu durum beni iyi bir insan yapmıyor. Canımı yakan birinin bile isteye canını yakmak istiyorsam kötülükte mevcuttur içimde. Ama kötüler daha çok seviliyor bu hayatta bu bir gerçek
Kişilik & Karakter konusunda 22,4b cevap paylaştı.
Herkes benden nefret etse kaç yazar Benim kendi içsel sevgim bana yeter Kimseye iyilik meleği olmaya söz vermedim Kötü insan da olabilirm dünya tatlısı da Seçimlerimin tek sorumlusu benm
Ben çok sevimliyimdir Ahaha o yüzden öyle düşünemiyorum ama velevki attim kötü biri oldum diyelim kahrimida çekmek zorunda değiller kimse kimseyi çekemez kimsenin kahrini çekecek halimiz kalmadi bee Abi
Olabilir de olmayabilir de. Sevildiğinden asla emin olamazsın da zaten. Çok iyi biri de olsan çok kötü biri de olsan. Ama kaba, umursamaz kişilerinde sevildiğine şahit oldum. O yüzden sanırım seven olurdu kötü halimi de ☾
insan her türlü sevilir yeter ki karşındaki sevmeyi güzel görmeyi bilsin. nice kalpleri kötüler çevresi tarafından el üstünde tutuluyor sevilirdim ben de herhal aslann
kötü bir insan olsam sevilmezdim kötü insanların saf duygularla samimi olarak sevilebileceğine inanmıyorum. orada kesin bir çıkar ilişkisi söz konusudur.
Aslında kötü değil de, belki oyunu kurallarına göre oynasam, hakedene hakettiği muameleyi yapsam belki daha çok sevilirdim. Kötü olsam hiç sevilmezdim. Sevenlerin sevgisi de samimi olmazdı gerçi.
Kötü biri olsam çok merhametli bir kötü olurdum herhalde. Sevilirdim
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Belki de kötü biri olduğum için sevilmiyorumdur. Hergün bir kötü özelliğimi azaltmaya bir de iyi özelliğimi arttırmaya çalışıyorum. Herkese mutluluklar...
Sanmıyorum. Tam çözmüş değilim. Bende o kavram havada kalıyor.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Sevilmek için karaktersiz haysiyetsiz adi birisi olmak lazımmış bunu anlıyorum ben kötülük yapınca da sen kötüsün moduna geçiyorlar ya uyuz ediyorlar iyice