Sadık ve doğru dürüst olsun. Hemencik bırakıb gitmesin. Elimi hiç bırakmasın yani bir omurlugum olacak. cunki ben 1 adami seversem ona derin bir sevgiyle bağlanır ve sadakat gösteririm. Hemen hemen öyle flortlesecek insan değilim. Valla ilskiye canimida koyarım, ruhumuda koyarım asla bırakmam. Para pul böyle şeylerin lafını bile etmem. Lazım gelirse tüm dünyayı karşıma alır gider sevdiğime sarılırım. kötü gününde, sağlıksız anında hep baş ucunda beklerim. Yaslanirsa onun saclarindaki beyazindan severim. Ruhundan öperim, ellerini isitirim. Yani ben boyleyimde benim gibi insani Hakk edecek insanmi kaldı. Her kes karı kız peşinde kim şu zamanda ahlaklı kadına sadık kalacak. Her kes seviyo öyle her kesle kahkaha atan kadinlari
En az 1.70 boy olsun yüzü güzel olsun beyaz tenli olsun vücudu kıvrımlı olsun en az 85 beden göğüs olsun kalçaları da ben burdayım desin muhabbetten anlasın sekste istekli olsun biraz cebinde parası da olsun ayakları büyük ve güzel olsun ve bana sadık olsun sadece bana baksın hic sozumden çıkmasın
sadık, dürüst, anaç ruhlu, uysal, ahlakı, manevi ve dini yönden güçlü, evcimen, hayvansever, mütevazı (hal tavır giyim kuşam), demiseksüel, erkek geçmişi de olmayan erkeklerle muhabbeti de olmayan.
@aicha_ inanmıyorum değil yahu da napayım her önüme çıkana daha yüzünü bile görmeden yürüyeyim mi? (bir de dini yönü güçlü dedim de baş örtüsü lazım değil gerisi tam olsun da o eksik kalabilir)
Her şeyden öte beni gerçekten sevsin, sevdiğini hissettirsin. Her konuda samimi olsun. Benim için yeterli olan bunlar. Boy, pos ya da kilo önemli değil. Önemli olan bana olan gerçek hisseleri.
''Mükemmel insanı aramaktan vazgeçin. Kusursuz bir insana ihtiyacınız yok. Tek ihtiyacınız olan şey nedir biliyor musunuz? Size sahip olduğu için şanslı olduğunu düşünen biri.''