Şuanki sevgilim tüm planladığınız düşündüğünüz her şeyi unutturacak birisi sevgisini her şeyden öteye taşıyan ve ne olursa olsun sevileceğim yanımda olacak dedirtebilen bir insan isteklerini ve dileklerini lafta tutmayıp gerçekleştiren ufak veya büyük jestler ile şımartan şımardığında ise daha mutlu olan ilişki için her şeyi göze alabilecek bozulmaması için her türlü tartışma ve olumsuz olayı çözmeye çalışabilmesi bu süreçte hayatındaki tek kadın olduğunu hissettiren seni hiç kimseden saklamayan aksine gelecek düşündüğünü belli eden ve hayal kurmaya iten gelecek planı yaptığın gizlisi saklısı olmayan aile gibi hissettiren hedeflerinde isteklerinde hevesini kaçırmak yerine seni son derece destekleyip arkanda olduğunu bildiğin birisi kafa yapının uyduğu seni yargılamayacağını bilerek kendin olup saçmalayıp gülebildiğin birlikte zaman geçirebildiğin birisi çevresindeki herkesten öte sizi tutması hep önceliği olacağınız birisi güven duyup huzur bulunan sadık olduğuna inandığınız en ufak tribini bile sevip o an bile güldürebilecek sevgisini dile getirmekten kaçınmayan bir insan yani o insan benim için şuanki sevgilim doğru insan olduğuna inanıyorum değilse bile bu onun ideal bir sevgili özellikleri taşımadığı anlamına gelmez her zaman mutlu olmayı hak eden pamuk kalpli bir bey ve siz onun gibileriyle tanıstiginizda emin olun anlayacaksınız burada yazdığınız tonlarca özellikten tekine bile uymasa o kişi hayatınızın aşkı olacak o yüzden ben kendi hayatımın aşkını dile getirmek istedim diğer arkadaşlara da başarılar diliyorum
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılSevgilinin ideali olmaz aslında kafamızda bir insan figürü vardır ve genel olarak bu biraz ütopiktir ama beyin sana seçenekler sunar bak bunun merhameti ona benziyor gözleri tam da istediğin gibi burnu da fındık daha ne istiyorsun adam sadece biraz aptal :))) olabilir dersin aptalsa çabuk kanar, denersin ama olmaz.
Sonra başka bir seçenek sunar beyin, beyin değil çöp çatan sanki yine bir eksik bir fazla derken ideal kişiye ulaşana kadar deneme yanılma yaparsın en sonunda malın birine kalırsın ;))) o nedenle boş vermek lazım bu işleri en büyük idealim ideal kadını bulunca reddetmek olabilir :😂
00 Yorumla
literatürde sevgili aşk falan gibi şeyler yok. zaman içerisinde, insanlar diğer canlılardan ayrıldıkça kendi kendilerine hissettikleri duygulara isim koymaya başladılar
esas olan hayatta kalmak, üremek ve hayat şartlarına göre populasyonu sürdürmektir. çiftleşme üreme gibi karşı cinse duyulan isteklerin temel adına sevgi gibi takma isimler koyduk. bu sevgi ulaşılmaz zor veya imkansıza yakın olmaya başladığında da aşk ve aşk acısı çektiğimizi zannederiz. aslına esas olan üremek çoğalmak ve hayattaki varlığımızı sürdürebilmek.
04 Yorumla- +1 yıl
Hayattaki varlığımızı sürdürmek neden önemli olsun ya çocuğunun hayatından devam mı edeceksin sanki öldüğünde geri de kalan çocuklar senin genlerine sahip olmayacak artık çünkü senin genlerin olmayacak tıpkı doğmadan önceki gibi esas olan kesinlikle üremek olamaz bu çok aptalca geliyor bana
- +1 yıl
@EvrimA üstelik adında evrimmiş. bana mı araştır diyorsun ben bilim insanıyım. ve evrim teorisine göre de mitolojiye görede aynı kurlalar geçerlidir. aşk konusu felsefenin ve psikolojinin konusu. ben mi basit düşünüyorum. bence hayattaki en basit bir doşal yasayı böyle aşka meşke bağlayıp ayrılıklardan arabest şarkılar yazan insanlar mı? bence sen bir araştır. çoklu eşlerden tekli eşlerden geçiş süresini aşkın evrimini. nerden gelmiş nasıl işlemiş.
İdeal sevgili kavramı kişisel tercihlere göre değişebilir, ancak birçok insan için güven, saygı, anlayış ve iletişim önemli faktörlerdir. Bir ilişkide güven duygusu, sağlıklı iletişim, ortak değerler ve karşılıklı saygı gibi unsurlar, birbirine destek olma ve uyum içinde olma açısından önemlidir. İdeal sevgili, ortak yaşantınıza değer katan ve sizin de onun yaşantısına değer katabildiğiniz bir kişi olabilir. Ancak herkesin beklentileri farklı olduğu için, ideal sevgili kavramı kişiseldir ve bireyler arasında değişebilir.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
86Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
u +1 yılSaygı en başta olmalı ve sonrasında empati yapabilmeli, kendisine yapılmasını istemediği şeyleri yapmaması, çözüm odaklı olmalı, hanzo olmasın...
42 Yorumla- +1 yıl
@eyuksek65 özelde sohbet etmiyorum..
Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Güvenilir olsun yeter 🥴
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 267,8b cevap paylaştı.
u +1 yılBence ideal sevgilinin en önemli özelliği güvenilir olması.. güven yoksa o ilişkiyi unutsunlar zaten başlamadan biter.. ben sevdiğim kadın güvenmeliyim bir defa.. güvenmiyorsam zaten bir insanla iletişim dahi kuramam ya da arkadaş olamam. sonra sadakat ve kafa dengi olması geliyor.. birlikte eğlenebilmeli gülmeliyiz.. bir çok ortak noktamız olmalı ki aynı hobilerden ya da aktivitelerden zevk alalım
20 Yorumla
+1 yılKarakter olmassa olmaz okey anladik dış görnüşde öyle yalan yok yani sonuçta dokunma öpme illaki olur içime sinmeyen biriyle olmam
Bana uyumlu olmasi lazim Eğlenceli biri olmasi lazim ki hiç sıkılmayayim geleceği odaklı biri olmasi lazim yani nasil desem sorumluluk sahibi ola bilen ileriye dönüşlü ayni hayallerimiz ola bilmesi daha iyi olur
sadece Ileriye doğru için ilgileniyim değil
Yaşam kalitesi ola bilmeli
Ben kuru ekmekle yapa bilirim Aşk önemli
diyenlere inanmiyorum yapa bilen varsa yapsin beni ilgilendirmiyor tamam kimse dört dörtlük olmaya bilir eyv birsey diyemem buna kimseye kusur arayamam herkesde kusur vardir illa ki sadece Evcilik oynayamam ben hayatin gerçek kururallari da var
O yüzden uyum uyum uyum çok önemli00 YorumlaSadık ve guvenilir olması. Bide destekci olması
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 456 cevap paylaştı.
+1 yılÜremek içinmiş aşk insan ırkının devamı içinmiş , öyle yazan var, ulan ortalık pırpara dönmüş insanlar mitoz bölünüyor yer yok bu neyin endişesi soyun devamıymış bilmem ne sktr ordan ya daha hala saçma slak şeylere inanıyorlar madem üremek içinse sadece peki aşık birinin acısı neden farklı biriyle evlenip ürese bile geçmiyor? Cevap ver söz senin soyunun tükenmemesi için seni becrecem.
00 Yorumla
+1 yılSınır koymak, sabır, kusur gören gözü kör etmek. Saygı ve kaygısız, değersizlik hissinden vazgeçip, geçmişte ki yasanmisliklardan bağımsız hayatının insanını bulmuscasina ilişkiyi nakış gibi karşılıklı özveriyle işlemek mutlu sonuca götürecektir.
00 Yorumla
+1 yılHer ne kadar Düz mantıkLi Cevaplar gelsede su bir gerçek, Bana göre ya da bize göre değil İdeal Sevgili profiliyle Kişinin Hayaline yatkın kişidir ideal sevgili ya da koca.. Kimisi için Zengin olması, Kimisi için katekterli olması ya da Kimisi için sadece Fizikten ibaret olmasıdır.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Premium özellikleri olmalı , ama bana göstermeli sadece. 😂😂😂https://www.instagram.com/reel/C1OsZwZsV42/?igsh=MXMzYmFwa2NvN3VjZw==
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı.
u +1 yılBirlikte saçmalamak, ne olursa olsun çözüm odaklı olmak, her halta trip atmamak, rica ediyorum şu karşı cinsle samimi olmasın zahmet olmazsa bide beni çok sevsin ben de ona öleyim
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. İdeal bir sevgilide dürüstlük, anlayış, saygı ve iletişim becerileri genellikle önemli özelliklerdir. Ancak herkesin beklentileri farklı olduğu için ideal partner özellikleri kişisel tercihlere bağlı olarak değişebilir.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,8b cevap paylaştı.
+1 yılKelebek sallaması
Ağzında yaprak jilet çevirmesi
Ayan abla olması
Elinin üstünde bedel dövmesi olması
Boynunda keleş dövmesi olması01 Yorumla İdealler insanlara göre değişen faktörlerdir. Karşıda aradığımız özellik aslında eksik olan kısmımızdır. Kimisi sevgi ister kimisi ilgi , kimisi korumacı , kimisi sahiplenici kimisi ise kıskanç. İdeal kavramı değişkendir. Karakterli bir insan olduğunu bildiğimiz halde bazılarını yine de sevmeyiz, çok karaktersiz birine de aşık olabiliriz. Yani ideal kavramı yaşam çevre büyüme tarzı ile kişiden kişiye değişir. Bunun net bir cevabı yoktur bence.
00 Yorumla
+1 yılDürüst olması ve güven vermesi.
Güven verdikten sonra ne yaparsa yapsın yeterki guveniyim. Sıcak samimi davransın Ayni benim gibi ilgili olsun.
00 Yorumla- Sadik
- Dağınık
- Gitar kullanan
- Uzun esmer
- Çekik mavi gözlü
- Vücut çalışan ama zayıf
- Yetenekli
- Zeki
00 Yorumlaİlişki odaklı olması
Alışveriş listesi gibi özellik sıralayıp aanben bunlara aşık oluyorum demesin yeter
Anlayışlı kibar saygılı olsun tamamdır00 Yorumla
+1 yılKarekterli adam gibi adam olmalı..
42 Yorumla- +1 yıl
+1 yılMerhametli ve anlayışlı ce kendimi kötü hissettiğim zamanlarda bana iyi gelen insan benim için en gözde insandır.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 567 cevap paylaştı.
+1 yılYaninda kendin olursun
içinden geldigi gibi
Uyumlu olundugunda
Sevgi ve tutku oldugunda
Güven duyduğunda00 Yorumla
+1 yılEğer kişi ideal biri olursa ideal birini bulur ideal olmadan ideal birinj bulamaz istediği kadar özellik istesede
00 Yorumla
+1 yılSaygılı, merhametli, neşeli, sağ duyulu, efendi olması gerekir. Varoşluk bile geçicidir de bunlar olmazsa büyük sıkıntı
00 Yorumla
+1 yılöncelikle beni ben olduğum için sevmeli benimle ben olduğum için birlikte olmalı gerisi teferruattır.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 635 cevap paylaştı. Gerçekten hissederek empati yapması yeterli 🎈
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılBeni sevmesi... kalbimi sevmesi başka bir özellik istemem...
10 Yorumla
+1 yılSadakati ve enerjisi olması net olması aga net olacak.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılMükemmel bir dinleyici, kelimeleri ustaca birleştiren, etkileyici bakışları ve çekici enerjisiyle dikkat çeken, aynı zamanda centilmen ve çözüm odaklı bir kişi olmalı.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Gözü tok olsun, herkeste gördüğünü istemesin
00 YorumlaSevgili olmakla evli olmak arasındaki farkın bilincinde olsun yeter.
00 YorumlaAnlayış, tutku, saygı, sadakat, güven, kabul etmek.
00 Yorumla
+1 yılSaygı duyması ve her şekilde her zaman yanımda olması
00 Yorumla
+1 yılMutlu etmesi 🥳
Ama kimsede bu güç yok 😂
Ben kendimi mutlu ederim gerek yok 😂🤣00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılBeni istemediğim hiçbirşeye zorlamamalı.. İstediğim şeyleri de ben zorlamadan yapmalı..
01 Yorumla- +1 yıl
@Yiğit_ÇL şu an yok olursa söylerim
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. İyi gününde yanında olduğu gibi kötü gününde de yanında olması ve güvenilir olması
00 YorumlaKarakteri oturmuş saygılı kendini seven yaşamı seven bir insan olmalı
00 Yorumla
+1 yılKarakteri güzel fiziksel olarakta uzun, fit, kumral olmalı
00 Yorumla
+1 yılGüler yüzlü biri
gülmesini güldürmesini bilen insan00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBana kim denk geldiyse ya odun ya toxsic dediler. Haklilarda. Sinir hastasiyim. Dengem yok. Bazen kırabiliyorum ve sonucu iyi olmuyor. Boyle ne olacak bilmiyorum.
00 YorumlaEn önemli özelliği kendine de karşısındakine de sosyal anlamda alan tanımasıdır. 😅🙂
00 YorumlaBenim en idealim ayak bileğinin iki tarafı çukur olmalı çok dikkat ederim ona göre düşünürüm
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılkırmızı çizgimi ihlal etmeyen ve sürekli çıkar peşinde olmayan
00 Yorumla Sevgilim olması. 😊 Uyum sağlouırsa ve ilişki yürüyorsa zaten idealdir.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 875 cevap paylaştı.
+1 yılSaygılı, destekçi ve merhametli olması yeterli
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 14,3b cevap paylaştı. Halden anlayan, güven veren, sadık, samimi ve ailem ile anlaşabilecek biri.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Saygılı ilgili değer veren biri olması ve spor yapan bakımlı olması yeter benim için 😁
00 Yorumla
+1 yılSaygı duymasıdır.
Saygı her şeyin başı benim için.00 Yorumla
+1 yılVefalı bir insan olmalı kalbi güzel olmalı gerisi boş
00 YorumlaBence sıkmamalı sürekli konuşmamalı mesela kim eklemiş nere gitmiş saat başı rapor alıyor ya da sadece o kişiyle konuşuyor fazla sahbet sıkar sevgiyi azaltır günde adan akıllı konuşursun 1 saat 2 saat konusursun sağlıklı bir ilişkin olur.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGüvenilir, sadık, fedakar, vefalı, birde yatakta vahşi bir canavar gibi olmalı sekste sınır tanımamalı 🤭
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılİyi akşamlar bladerim...
Vardan yoktan anlayan, uyumlu ve ahlaklı olması oldukça önemli... ❤️00 Yorumla İlgili , kibar , yalan söylemeyen , bakımlı , küçük sürprizler yapan , konu açabilen , çalışkan , motivasyon veren , tip olarak seni cezbeden
214 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Öküz olmasın kafi😀
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİçindeki prenses yaşasın hem de en prensesinden.
00 YorumlaSeninle cocuk gibbi davranmasi olgunlukla senı anlamasi özür dilemesini sevmesini ve kızmasını yerınde ve zamanında bılmesi sana değer verdığını histetırmesi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHer daim sen in yanında olur parasızlık ta seni bırakmaz
00 YorumlaSevgili olmanın dışında tüm eksiklerini kabul görmesi gereken biri olmalıdır, mümkünse kendini geliştirmek adına emekli ve Erdemli biri olmalıdır, hepsinin yanı sıra merhametli olmalıdır.
00 YorumlaHayatı yaşatabilicek erkeğe bakmasıdır , düzgün erkekten sıkılıp hanzolara gitmeyen kızdır ki Türkiye de olmayan kızdır
00 Yorumla
+1 yılSaygı göstermeli, sadakat olmalı, yalan asla olmamalı alttan almayı bilmeli (iki taraf için de geçerli)
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 65,8b cevap paylaştı. Nefes alsın yeter sjhsjt
10 Yorumla
+1 yılilgili olmali sevdigini hissettirmeli hanimci olmali
00 Yorumla
+1 yılSadakat yerine göre cilve arada yapılan karşılıklı sürprizler sevginin hissettirilmesi
00 Yorumla- Devamını Gör (145)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat