İdeal sevgili neydi? Emekti :D
Yeri geldimi miyavlamalı yeri geldi mi kükremeli ama asla havlamamalı bence ✌
kavganın da hakkını vermeli, sevişmeninde, sırnaşmanında :D

İdeal sevgili neydi? Emekti :D
Yeri geldimi miyavlamalı yeri geldi mi kükremeli ama asla havlamamalı bence ✌
kavganın da hakkını vermeli, sevişmeninde, sırnaşmanında :D

İdeal sevgili özelliği en başta güven vermesidir.. yanında olacağına bırakmayacağına ya da bir yanlış yapmayacağına güven vermesi gerekir.. aynı zaman da açık sözlü de olmalı.. sürekli kıskanıp sevdiğini üzmemeli.
duygularını saklamadan ifade edebilmesi. Kızsa da, sevinse de, bazen dost gibi, bazen sana en yakın insan gibi, her anında sana yapmacık olmadığını hissetirmesi galiba.
Dürüst olmasıdır. Dürüst olduğunda zaten güven vermiş olur sadık olur yalan söylememiş olur boş vaadler vermez tutamayacağı sözleri vermez seviyorsa seviyorum de. Dürüstlük herşeyi kapsar.
Karşılıklı saygi, iletişim , dürüstlük , sadakatlı olması. Miyavlaması şart , asla havlamamalı lafına çok güldüm🤣
Öyle ama ❤️😅
Cevap
14Cevap
Yormadan sevebilmeli..
Benim onu sevmem,
Onunbeni sevmesi,
Bizim bir birimizi sevmemiz.😃
Haklısın izabel
Teşekkurler😃
Eskiyae havlıyorlar zaten yeniyse uslular sonra kemik vermeme evresi falan filan devreye girerse kükreme de kalmıyor miyav da. Tüm olay kemikte bitiyor bazen 😂
Yeteri kadar aciklamissin bunlarin yanında azcik da zeki olsun yeterli.
Fiziksel olarak dengim karakter olarak bakire durust sadik olmali
Bir duruşunun ve çizgisinin olması , vicdanlı olması , empati kurabilmesi
İdeal sevgili sevdiği insana her zaman saygılı olandır, her zaman destekleyici olur, zorluk gordugunde kaçmaz mücadele eder
Ruhuma yanıma kalbime yakışan idealdir
Sevgi, saygı, sadakat ve sabır
Anlayis/Saygi.
sadakat nedir bilmesi
İdeal sevgili; ruhsal ve bedensel en doğal halinle yanında rahatsan ideal sevgili
Kafamın rahat olması 😀
İlgili olacak
Beni anlatmışsın.
Sen o, o sen olur.
Sadık olması
Birbirini güven olmalı bence
Mutlu etmesi
Düsütlük merhamet
İlgili olmalı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?