https://www.youtube.com/watch?v=btAiQIpmjmw
tek izlediğim dizi buydu zamanında ve yayından kaldırıldı neden :(
tek izlediğim dizi buydu zamanında ve yayından kaldırıldı neden :(
Dizinin müzikleri çok güzeldi ^_^
diziyi dizi yapan müzikleridir ama kendide güzeldi ve galiba dizideki doğu gerçek hayatta eşini senaristle yakaladı ve öldürdü ikisinide
Benim diziyi izleme fırsatım olmadı ama çok duydum adını :)
birisi doğulu ve dindar bir aileden geliyordu aşirettiler şeyhleri felan karışıktı diğeri ise mine yani batıda İstanbul'da yetişmiş elit bir aileden geliyordu batı özentisi bir aileden.
boşa merak edipte izleme :D patadan bitio :D
Merak ettim ya müzikleri için bile izlenir bu dizi :) Bir ara izleyeyim bari :)
aman sakın öylebir hata yapma :D tam kendini kaptırıyorsun ve bidahaki bölüm olmuyor
Allah allah niye öyle olmuş ki o dizi ilginç :)
ya nette reyting meselesi diyorda dizi kaldırıldığında internette yorum atanlar kadar izleyeni varsa zaten reytingi tavan yapardı mesele benim dediğim gibi adam öldürüyor yönetmen ya da senaristle karısını
Anladım ben izleyeyim şu diziyi bakalım ^_^
Cevap
0Cevap
dizi müziği güzeldi
dizi ve konusuda güzeldi aslında aykırı aşkları anlatıyordu aslında insanlığı anlatıyordu.
benm tek izlediğim diziydi. biraz alakasız olacakta animeye ilginmi var sadece yoksa çizimde yapıyormusun?
tabi anime daha çocukça ama daha sevimli :) ben çizim yapıyorumda öyle boşboş bir kaç kişi bulup dergi felan çıkarmak lazım aslında kurgulayacak birisi olsa aslında çizim kolay
çeviri yapa yapa hayal güçleri ya iyice genişlemiş yeni yeni senaryo canlandırmışlardır ya da beyinlerine kazınmıştır dur yarın onu sorum belki çıkar :)
ya da web üzerinden yapsak tutmazmıki ya dergi olarak çıkarmak yerine bir web sitesi tasarlarım :)
tutmaz ama ya anime bitti eskidendi belli bir kuşak takip eder onlardanda 3-5 kişi gerisi boş anca bize eğlence olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar