Yanlış değil fakat sürekli tavır ve trip yoluyla belli edilirse bir zaman sonra karşı taraf için boğucu bir hale gelebilir bu durum. Ben fazla kıskanç biriyim ama ufak tefek şeyleri belli etmem, kendi kendime kıskanırım geçer gider, tutup onları da belli edersem bu sefer gerçekten bir sorun olduğunda ciddiye almaz...
Yanlış değil doğru bir davranıştır bu kendi hareketlerine dikkat et ben varım demektir aslında. Ancak bunun üzerin davranışlarına dikkat etmeyip hala saçmalıyorsa burada senin kıskançlığını kullanıyor ve seninle oynuyordur. Nerede kıskanmam gerek nerede bitirmek gerek o noktayı da artık kıskanan kişi belirleyecek. Seven kıskanır ama bazı kıskançlıklar ve kıskandırmalar da soğutur ve yorar, sonra herkes yoluna devam eder. Sonuç bu olur. Dikkat etmek gerek. Kendi duygularını oyun diye vermemek gerek sevdiğin kişiye. Sende insansın duyguların ve gururun var gurur incinirse i da incinir ve bitiş olur. Bağlantılı aslında hepsi birbirine. Doğacak olan şeyler de bunlar.
Kıskanmak ve kıskanılmak güzel şeyler bence. İnsanlar niye çok büyük tepkiler veriyor anlamış değilim. İlişki de heyecanı artırıyor. Tabi ki yerinde olmalı, fazla abartıya kaçmadan karşıdaki kişiyi sıkmadan olanlar tercih edilmeli. Gereksiz yere sırf trip atmak için yapılanlar hoş değil.
Kelime anlamıyla bakacak olursak, ‘bir kişinin veya ilişkinin yitirilmesinden korkulan, karmaşık bir ruhsal yaşantı ve olumsuz tutum’ olarak nitelendiriliyor. Burada her ne kadar sevmeye atfedilse de, oldukça sağlıksız ve aşırısı yıkıcı olan bir duygudur. Sevgililerin katlanabilme oranına göre göstermenizin hayrınıza olduğu kanısındayım, çünkü hepimiz aklı başında, kocaman insanlarız ve duygularımızı kontrol edebiliyoruz diye düşünüyorum. İyi forumlar.
Bunda yanlış bir şey yok ama fazlasını da belli etmemek gerekiyor bana göre. Çünkü ne kadar sevgili olursan ol bazen karşıdaki insan bunu fark ettiği anda seni her konuda manipül etmeye çalışıyor. Başkalarından gem vurarak seni kıskandırıp canını yakmaya çalışıyor. Ya da bir şekilde insan aklına farklı şeyler düşürüp mutsuz etmek amaçlı davranışlarda bulunuyor. Aşk, sevgi ya da kıskançlık adı ne olursa olsun. Bunu aşırı derecede hissettirmek bana çok mantıklı gelmiyor.
Kıskandığını belli etmek bazen sevdiğimiz kişinin soğumasına sebep olabiliyor. Kıskanmanın da bir dozu olduğunu düşünüyorum sevdiğimiz kişinin hayatını kısıtlamayacak şekilde davranmak en mantıklısıdır
Çok kıskanç biri olarak dayanabildiğim yere kadar içinde tutmaya çalışıyorum. Lakin her şeyin bir sınırı var. Karşı tarafın da anlayışlı olması lazım. Birazcık kıskansam ölür müsün sanki🥺 (Birazcıktan kastım onu annesinden kıskanıyorum ama olsun)
Kıskandığını belli etmek çok doğaldır coğrafyamızda, önemli olan saplantı haline getirmemek ve karşımızdaki insanı bunaltmamak. Şimdiki nesil sürekli sevildiğini duymak, güzel olduğunu duymak, sürekli ilgi ve alaka görmek istiyor, çok yanlış bence ne çok fazla ne de az tadında bırakmak gerekiyor, ihtiyaç halinde hissetme ile alakalıdır güzel sözler davranışlar daha elzemdir, daha şık durur
Hayır kiskanilmak her insanın hoşuna gider.. ama tabi bunaltma derecesinde değil. Dostunu bilirsen sevginizi güçlendirirken dozunu tutturamazsan sevginizi ellerinle yıkarsın
Sevgili birine değer vermek iyi birsey değil umursama ararma sosyalles en guzelli kime iyi olursan muhakkak yanlış görüyorsn hayatı ne hale getirdiler inancsizlar
Kıskandığını belli etmek yanlış bir davranış değildir, fakat bu kıskançlığı karşıdaki partnerinin özgürlüğünü kısıtlayacak seviyede olursa bu yanlış olur. Onu üzecek kıracak şekilde olmaması gerekir