Kıskandığımızı belli etmeli miyiz?

Bu yıl üniversiteye başladım ve sınıftan biriyle muhabbet başlatıp tanıştım. Kızla 15-20 kez buluştuk. Bayağı samimiyiz. Kızın da benden hoşlandığını düşünüyorum. El ele falan henüz tutuşmuyoruz ama arada sarılıyorum. Yani sevgili olmadan önceki dönem diyebilirim. Kız bir şeyde kıskandığı zaman bana bakıyor ve cimcikliyor. Ya da kıskandıracak bir şey dediğimde. Dün iki erkek iki kız playstation oynamaya gittik. Diğer erkek sınıfa yeni geldi. Benim kızın onla muhabbeti hiç yoktu. Benim vardı biraz ama kız arkadaşımın yoktu dediğim gibi. Maç oynadık ikiye iki. Ben kız arkadaşımla oldum. Ben de oynamayı bilmiyorum bu arada bunu söyleyim. Maçın 40. Dakikasına kadar falan güldük eğlendik yaptığımız hareketlere gülüyorduk. Sonra ben bana at bana at dedim heyacanla kız buna alındı atmaya çalışıyorum zaten diyip ben... ile oynamak istiyorum dedi. Yani diğer çocukla. Ben kıza tebessümle yok kızmadım falan diyip gönlünü almaya çalışarak otur desem de yok ben... ile takım olmak istiyorum diyip tutturdu. Bu böyle tutturunca tamam ben oynamıyorum o zaman dedim. Kızmadım diyip gönlünü almaya çalıştıkça böyle yapıyorsun diyip oynamıyorum dedim. Sonra oturdu tripli şekilde aynı takımda oynadık yine. Sonlara doğru tribi gitti. Çıkışta o çocukla muhabbet etti hep. Ben de tel ile uğraştım etrafa baktım bilerek katılmadım muhabbete. Az zaman sonra bana sana ne oldu niye modun düşük konuşmuyorsun falan dedi ben de ortamda dememek için bir şey yok diyip geçiştirdim. İkimiz kalınca kıza ben yeni gelen bir kızla böyle olsam bana ne yaparsın düşün bakalım dedim. Orada sana kızmadığım halde... ile oynamak istiyorum diyip duruyorsun bu doğru mu dedim. O da kızmazdım falan diyor ama ben onu biliyorum. En ufak şeye bile cimcik atıyor bakıyor. Modumun düsmesinin sebebi aynısı ben sana yapsam sen bana trip atarsın o yüzden dedim. Bir de bana niye konuşmuyorsun diye soruyorsun ama hep onla konuşursan ben ne yapayım dedim. Sizce neye sinirlendiğimi ve modumun düşmesini açıklamakla iyi ettim mi yoksa gizli mi tutmalıydım? Ama o dediğim gibi belli ediyor kıskandığında.
Kıskandığımızı belli etmeli miyiz?