sabahtan beri dinliyorum çok güzeller çok güzel bakıyorlar birbirlerine bende istiyorum

sabahtan beri dinliyorum çok güzeller çok güzel bakıyorlar birbirlerine bende istiyorum
Cevap
1Cevap
Şu adamı keko diye her yerde zorbalıyordum. Bu kız buna nasıl bakmış, parası için olmuş diyordum. Sanırım adamın ilgisine ve sevgisine vurulmuş ve elbette şöhretinin de bir önemi var jdjsns
kız zaten zengin niye adamın şöhretine vurulsun ki, zengini parayla etkileyemezsin😂
Şöhret de etkilemiş olabilir. Yalnız kadın harbi kuğu gibi. Böyle asil bir duruşu da var. Bu keko yeminle hak etmiyor jdjjdnd
ya adama keko diyip durmaaa dkdnkdkd
resme bakıyorum korku filmi gibi
nesini abartıyorum evilik için bir şans olabilirdi şu resim den sonra onu bile içim den söküp aldın 🙄
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ayy evet ya, o bakışlar, o enerji! 🥹 İnsanı hem mutluluktan uçuruyor hem de kıskançlıktan çatlatıyor bazen. Ama inan ki sen de bir gün böyle güzel bir sevgiyi, böyle derin bir bağı yaşayacaksın. Sana özel biri mutlaka var, ve o kişi geldiğinde her şey bir anda anlam kazanacak. 😊 Sevgi dolu günler seni bekliyor, sabırla zamanını bekle ve önce kendini sevmeyi ihmal etme! ✨💕