Sevgilimi yakışıklı bulmuyorum artık sizce bu değişir mi ilerde?

Merhaba arkadaşlar,
2,5 senedir birlikteyiz, başta onun bana olsan sevgisi karakteri bana karşı davranışları hoşuma gitti ve yüzü güzel geliyordu.
Şimdi kendisine bakmıyor gibi giyindiği şeyler desen yakışmıyor boyu kısa ve yapılı değil, sarılınca zayıf olduğundan dolayı bi değişik oluyor. Saçı sakalını güzel kestirmiyor bi elden geçse gideri var gibi ama bilmiyorum da. Böyle tipi bana hitap etmemeye başladı aslında hayal ettiğim erkek modeli değil o yüzden davranışlarıda batmaya başlıyor bazen sarılasım gelmiyor. Veya yüzüne daha az bakmaya başladığımı fark ediyorum. Gerçekten kararsızım onunla evlenmek istiyordum ailesiyle bile tanıştım ama onu damatlıkla karşımda hayal edemiyorum. Hiç takım elbiseyle görmedim gerçi..
İlerde ben kılık kıyafetini değiştirebilirmiyim veya kuaföre git şöyle kestir böyle dene saçını desem sorun olur mu bilmiyorum, ve kilo veya spor yapması lazım ki yapılı olsun.
Ben kendime bakan güzel fiziği olan birisi olduğumdan yanıma yakışan birisini hep istiyordum. Aslında yakışıyoruz ama yakışmıyoruz gibide :(
gerçekten ne yapmalıyım ayrılmak istemiyorum iki senemize yazık olur onunda benimde
Güncellemeler
+1 yıl
Ve onun yanında kendimi yapılı kilolu hissediyorum aslında zayifim. Böyle yanımda adam gibi adam yokmuş gibi, yaşı da var ama bazen çocuk gibi hareketleri var, rahatsız oluyorum
Sevgilimi yakışıklı bulmuyorum artık sizce bu değişir mi ilerde?