Güncellemeler
+1 yıl
Ayrıldıktan sonra beraber olduğum kişi çok yakışıklıydı o sebeble kendi sevgilimde ne kadar denesemde o yakışıklılığı bulamıyorum
Çocuğa yazık etmeyin falan demeyin onunla gayet mutluyum , beraber hayaller kuruyoruz vs. Eskiden dünyanın en yakışıklı erkeğiydi benim için bir dönem ayrıldık uzun bir süre ben başkasıyla konuşmaya başladım o bana çok yakışıklı geliyordu sonra onunla aramızda sorunlar oldu ayrıldık ve bir süre sonra eski sevgilim beni çok istedi bende tekrar şans verdim ama artık gözüme yakışıklı gelmiyor.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bence yakışıklı olmaktan öte ruhuna aşık olmalı insan;
Bedensel hoşlantı zamanla bitecek ya ruhu seninle beraber olacak kişi doğru kişidir..
O zaman her daha yakışklı bulduğumuzu ya da daha güzel bulduğumuzun sonu gelmez.. Bu çatışmya döner..
merak etme 30undan sonra da kimse seni güzel bulmayacak
Belki de
Gözüne yakışıklı gelmediğinden değil o elde olduğunu bildiğin için bi hata yap sana çok afedersin hadi ordan çeksin bak bakalım nasıl yakışıklı geliyor 🤣 hayat bu eldekinin kıymeti yok elden gidince en kıymetli o oluyor
Ben çok hata yaptım o hep affetti. Ben zaten ona bağlı biriyim sadece eskisi gibi yakışıklı bulmuyorum
Aynı şeyden bahsediyoruz işte elinde olduğu için seni affeiyorum ayağına sana kayıyor olmasın bu çocuk?
haycan bitmiş sizde kuzum
Galiba
yani yokuş yukarı çalışmayan arabayı çalışacak diye itmek kadar saçma olur o yüzden oturup medeni bir şekilde ayrılın bence.
Beni ondan başkası da anlamıyor birbirimiz için çok şey başardık yani eskiden aşktan gözümü açamazdım hala aşığım tabi sadece yakışıklılık goremiyorum buda beni uzak tutuyor
ozman bazı konularda mantık çerçevesinde konuşup anlaşa bilirsiniz.
linç tayfa ileriii
seks yaparsan gözüne tekrar yakışıklı gelir
İşi biliyor :)
hastır ordan
Evlenmeden yapmak istemiyorum
Kes kız
Terbiyesiz şey seni
evlilik dediğin nedir kızım. alt tarafı bi kağıt parçasına attığın 2 imzadan ibaret. Hayat kısa. Zamanın kıymetini bil ve pompalatmaya başla hemen
Yarın öbür gün ayrılırsak bu sefer de başka bir elin adamı dokunmasın. Tek ve son kişi dokunsun. O kağıt parçası dediğiniz imza ile 50-60 yıl ömür geçiriyor insanlar hafife almayın fazla
Bu güzel bir tavsiyeydi. Ama her insanın tercihi başka.
@Yalnızkurt_0634 sus lan sen vitaminsiz
Sana vitamin veriyim lazımsa. Kız mükemmel bi cevap verdi ona ne diycen sen cevap sahibi :)
kızın verdiği cevap mantık çerçevesinde kurulmadan üretilmiş bir cevap. o yüzden cevap verme gereği duymadım :D 5 dakka sonra ölmeyeceğimin garantisi var mı? e haliyle de kendimi tek bir insana saklamaya yetecek kadar da zamanım yok maalesef.
Yaşın kaç senin?
25 hayatım
Bir şey diyemem elletip durun ona buna benim midem kaldırmıyor
Herkesin tercihi farklı demiştiik. Bazıları uzun süreli bağlanmayı sevmiyor soran hatun. @cevap sahibi senin de yaşın gayet iyi. Ne iş yapıyosun
niye sordun nikahına mı alacan vitaminsiz
Kes naparsam yaparım canım ne isterse. Terbiyesizsin
Ne güzel 2 kocan var
Ne ikisi kfkfk
4 mu
10
Yuh amma azgınsın
Ciddiye mi alıyorsun
Evlenince kocanı da aldatırsın diye düşünüyorum
Cinsel ilişki yaşadib mi onlarla?
Yok yaşamadım
Yol ver gitsin o zaman
Kalbi temiz , güzel bir insan zaten eskiden deli olduğum birisi onunla mutlu olacağımı biliyorum ama eskisi gibi çekici gelmiyor
Seviştinşz mi
Hayır
Seks yap
@Yalnızkurt_0634 evlenmeden yapmam
Yaparsınnnn