İkinci sevgilim. Hiç bir ilişkim olmadı şu an sadece aramızda özel konuşmalar var. O benden fotoğraf video istedi attım. Konuyu o açmıştı zaten bende bundan cesaret alarak bende istedim hayır dedi. Neden diye sordum olmaz ısrar etme dedi. Israr etmedim sadece nedenini merak ettim dedim. İstemiyorum dedi. Bende söylemedim ama şöyle düşündüm ifşa ederim diye atmıyor herhalde diye.
Ona hak versem de kendi açımdan bakınca kırıcı durum atmayınca trip filan atmadım ısrarda etmedim ama ifşa edebileceğimi düşünmüş olması kırıcı oldu bana güvenmiyor benim böyle bir şey yapabileceğimi düşünüyor diye içimden düşündüm. Uzun zamandır konuşuyoruz özel konuları başlatan bile oydu ben açmadım rahatsız olur filan belki ya da beni o anlamda istiyorum sanmasın diye.
İfşa edileceğine dair çekincesini anlıyorum ama bu yine de bana güvenmediği anlamına gelmiyor mu? Hani tamamen gözü kapalı güvense böyle bir çekincesi olmazdı diye düşünüyorum.
Ona hak versem de kendi açımdan bakınca kırıcı durum atmayınca trip filan atmadım ısrarda etmedim ama ifşa edebileceğimi düşünmüş olması kırıcı oldu bana güvenmiyor benim böyle bir şey yapabileceğimi düşünüyor diye içimden düşündüm. Uzun zamandır konuşuyoruz özel konuları başlatan bile oydu ben açmadım rahatsız olur filan belki ya da beni o anlamda istiyorum sanmasın diye.
İfşa edileceğine dair çekincesini anlıyorum ama bu yine de bana güvenmediği anlamına gelmiyor mu? Hani tamamen gözü kapalı güvense böyle bir çekincesi olmazdı diye düşünüyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer