Konuştuğum beğendiğim biri var arkadaşım yani görüşelim dedim ilk günden bu yana resim istiyor benden normal kendi resmimi ona söyledim zaten tanıyorsun görüştük resim ne alaka sanaldaki sapiklar/ergenler gibi tutturmuş sen bana güvenmiyorsun sende göndermemekte nedn ısrar ediyorsun ne var normal bir resim sen yok dediğin için bende ısrar ediyorum deyip görüşmeye gelmiyor yani haklı mi yoksa bahane mi bilemedim 🤔
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Nasıl birşeyle karşılaşacağını bilmediğinden korkmuş demek ki ya çirkin çıkarsa falan diye.. foto at kendin güven
Yavrucum arkadaşız canm daha önce kaç kere görüştük sayısı belli değil kanlı canlı benligimle gel görüşelim gezip dolaşalım diyorum taktı resime ilk günden beridir istediğim sen göndermedin bende istiyirum nedn sen göndermiyorsun güvenmiyor musun falan filan ki gerçeği söylemek gerekirse her gelen güvenmiyor musun ben diğerleri gibi değilim ayakları yapıyor o yüzden reel yasamak daha güzel resim ne sanki başka şehirlerdeyiz
Kes muhabbeti. Hadi nude istese anlarimda, zaten tanidigin bildigin birinden neden sürekli normal reskm istersin ki
Surekliden derken ilk günden beridir istiyordu ben cring bulduğum için sevmiyorum ergence geliyor ya da sapıkça ki zaten görüşmüşlügumüz vardı bende hiç göndermeyince oda taktı sen göndermemeye taktın bende göndermene taktim güvenmiyorsun diyor ki doğru ne münasebet canm arkadaşım severim sayarım da sonuçta elin oğlu o kim ki niye gönderim
Çok merak ediyorsa her gün bulusun 😂
Çok merak ediyorsan derken ne merakı anlamadm
Çok merak ediyorsa dedim, yani sürekli seni görmek için foto isteyecegine sürekli bulusup görusmeyi tercih etsin
Aynen öyle bende onu söyledim yok efendim neymiş illa ilk günden beridir resim istedi ben göndermedim yaaa ona takıldı bende onun bana karşı böyle ilgisizliğine konuşmuyor yazmıyor ben iletişime geçiyorum her geçtiğimizde de her lafinda resim resim resim o isteseydi ilgilenirdi değil resim hiç bir şey benimle görüşmeye ya da iletişime geçmesine engel olamazdı kanlı canlı gel görüşelim diyirum adamın takılıp gelmemek için sunduğu gerekçeye bak sen bana güvenmiyorsun resmini göndermiyorsun öyle olsa görüşmem ki etrafta görüşecek adam mı yok var güvendiğim sevdiğim tanıdığım biri varken tanımadığım etmediğim elin bayancısiyla ne işim olur 😏
Senin sen olduğunu bilmiyor ondan. Belki erkek belki özürlü belki küçük vs. seni tanımak istiyor. Sende istiyorsan gönder.
Tanımak derken daha önce çok kez görüştük onunla
Yeni tanıştığım ya da ne bilim görüşmedigim biri değil ama ne olursa olsun ben karşı cinse resim gondermeyi sevmiyorum cring geliyor bana
Tanıyor ve görüşüyor isen de resim göndermede bir sorun olmamalı
. ama hala sen göndermiyor isen bahane de eder tabi bunu.
Bir resmi ona çok görüyor ya da güvenmiyor isen görüşmeyi kes bence.
Işte oda senin gibi konuşuyor bir resmi çok görüyorsun güvenmiyorsun bilmem ne ama ben ona özel değil genel olarak karşı cinse resim gönderen biri değilim
O genel olmuyor işte sana özel arkadaşın, bir resmi saklarsan adam belki neleri saklıyor diyecek. Saklamayacaksın.
Tamam sevgili değiliz ki hem zaman geçirip konuştukça birbirimizi daha çok tanıyıp guvenicez aynı sehirdeyiz gerekirse evde kaldığı her hafta görüşürüz mesaj atar sohbet muhabbet ederken zaten öğrenir ki niye benim ona olan güvensizliğim ne olcak peki
Sende ona güveneceksin, birlikte olan arkadaşlar güvenli olmalı yoksa arkadaşlığı kesersin. Sevgili olmasanız da arkadaşından resim kısıtlanmaz, eğer kısıtlıyor isen de onun ile arkadaşlığa güvenme ve konuşma.
Yaa bak sende güvenden bilmem neyden bahsediyorsun güvenmezsem niye onunla görüşm bilmediğim yerlere arabayla gidim ki öyle bir tabir sergiliyor ki dalga geçer gibi yani kestirip atıyor resim isterken bile güven vermiyor dalga geçer gibi mesaj atıyor kaç kere aradım açmadı dönüşte yapmadı kız olarak onunla görüşmek isteyen ben çabalayan ben güveni vermesi lazm güven problemim var onu yenmek için uğraşan ben adam dalga geçer gibi karşılık veriyor aramıyor yazmıyor ben yazmazsam aramasam adamın umrunda olmam öyle birine niye güvenim zaten guven zamanla olur öyle birden bir şey isteyerek değil
Birini kaybetmek istemiyorsan onda güven olusturucaksin o güveni sağladığın zaman zaten gerisi kolay çorap söküğü gibi gelir
En son mesajına katılıyorum zaten, çok güzel.
Ama bu kişiye güvenme o zaman şimdilik.
Ki zaman öncelik meselesidir ben zaman ayırıp görüşmek isterken o gerek duymadı zaman ayırmak için istemedi herkes değer verdiğine müsaittir oda başkası icin müsait oldu o resmi gönderseydim yarın başka bir bahane olur birşeyler bulurdu en iyisi başta boyleyken zorla kimseye yapışmaya gerek yok isteyen şartsız koşulsuz gelirdi zaten😏
Çok haklısın böyle bir karar verdiğin iyi olmuş, zorla olsun diye çabalamaya gerek yok, evet belgide şunuda bunu da yap diyecekti, resim bahane olmuş gibi geldi.
Hiç kimse bulunmaz hint kumaşı değil, değer verene değer vermesini bileceksin.
Genelde kızlar nazlanır buda farklı bir erkekmiş, kendini nerede görüyorsa artık.
Işte bak sorsan kızlar söyle böyle yaa arkadaş insan gibi ne olursa olsun seninle gerçekleri yasamak varken sen neyin peşine düşüyorsun neyin sacmaligini yapıyorsun kusura bakma müsait değilim şu işlerim var ya da arkadaşlarla önceden sözleşmiştik ilerliyen zamanlarda görüşürz birşeyler yaparız der bende anlayışla karşılarım tamam derim bu ama kadar saçma gereksiz birseyi öne sürdü ki yani ne diyeceğimi bilemedim
Tamam peki diyeceksin ve sonrasında ilişkini keseceksin, o kadar niye üzerine gidiyorsun. Seni istemiyor belli olmuş zaten.
Öyle yaptım zaten canm samimiyetine güvenerek üzerine geldiğim için kusuruma bakma takılıyordum sana yanlışta anlama bir daha olmaz neyse işim var sonra görüşürüz hayırlı akşamlar 🙋♀️deyip engelledim
Ne güzel olmuş işte gerektiği gibi yapmışsın, tekrar gelse de kabul etme.:)
Hayatta etmem asla aptalligina yansın yazıyordum arıyordum g. ö. t. ü kalkmıştı bundan sonra neyin ne olduğunu çozer anlar birde bende söyle pis bir huy vardır sevdiğim biriyle olan diyalogumla sevmedigim arasında dağlar kadar fark var çok ilgilendiğim gibi hiçte yaparım allahın selamını vermem sanki o yokmuş gibi görmem de 1 kere dahil karşılaşım o anlar değer gördüğü biri tarafında hiç olunmayı
Olması gereken bu niye ona boyun eğeceksin ki, neyin eksik ki o kadar onun peşin de olacaksın, alt tarafı bizler gibi bir erkek. illaki de o olmaz, o olmasaydı başkası olacaktı.
Artık şimdi başka biri olur, rahat ol sen.
Aynen öyle dünya da erkekte çok kızda
Tabiki herkes kalıcı değil, ama hayat devam edeceğine göre çok farklı seçeneğin olacaktır.
Tabi de yanlış anlama ama ne bilim sürekli birileriyle konuşup etmek artk saman tadı vermeye başladı yeni birini tanımak yoruyor beni 1 tane olsun iyi kötü benim olsun tartışmalar atışmalar muhakkak olcak ona lafım yok ama basit bir şekilde bitirmek ya da birinin seninle arkadaşlık kurmaya çalıştığını anlamak sonra da tutarsız olmakta ne bilim başka kafa yaa yol ver direk ya da güzel bir arkadaşlık olsun bugün iyi güzel canimlı çicimli olan adam yarın düşmanın gibi oluyor durup dururken
İyi kötü diye olmaz, o zaman amacın ne oluyor, sadece evli olmak için evlenilmez.
Zamanla kendiliğinden tanırsın acele ettiğinde sonu hüsran olur çok pişman olursun.
Öyle kısa zamanda değişen insanları mecburen eleyeceksin. ya da canım diyerek senden faydalansa sonrada terk etse çok mu iyi, Ailesini gelmişini geçmişini bilmen lazım, ailen yard. olmalı. Pazardan beğenir gibi sevgili olmaz.
Saçmalamış olayı sidik yarışı haline getirmiş sal gitsin bence 👍
Aynen öyle normalde kızlar yapar naza çeker görüşmez bir kaç kere gecistirir bizde ki tam tersi rolü o almış insan gibi hanimefendice gek görüşelim zaman geçirelim diyor adamın gelmemek için yaptığı bahaneye bak kanlı canlı elinin altında olcam daha ne istiyorsun direk kendim varken resim ne işine yarıyacak çok aptalca geldi bana
Resim mi desen yoksa direk ben mi tabiki de seni secerim ne yapım resmi 😅
Salla o zaman onu gel benimle buluş 👍 İstanbul'da mı yaşıyorsun?
Salladım yaaa heryerden engelledim şerefsizi😏
Mütevazilikte yok dalga geçer gibi ben sevecen yaklaşıyorum adam karşısında sanki çocuk var gibi davranıyor zoruma gitti sanki dünyada erkek mi yok s... sin gitsin ne tamam yesin
Gerçekten bu erkekleri anlamıyorum kız yokken ya da başkalarının ilişkilerini gördükleri zaman "bizi böyle seven bizimle ilgilenen düşünen olmadı hic" icraate geçiyoruz güzel bir ilişki olsun ya da arkadaşlık bilmem ne öyle bir davranış sergileyip konuşuyorlar ki bildiğin dalga geçiyorlar alay ediyorlar öyle bizi seven olmadı bilmem ne demeye devam etsinler kendilerine neyi layık görüyorlarsa onu yaşasınlar değer vermeye gerek yok
Eee ne zaman buluşalım
Sevecen yaklaş bana sevgi ve ilgi gör 😊
İyide seni hiç gördümü bu insan
Tabi canm daha önce 3-5 kere görüştük ilk günden beridir istiyordu bende öyle şeyleri sevmiyorum ergenler gibi ya da ne bilim sanal sapıkları gibi daha çok reelciyimdir ama taktı sen bana güvenmiyorsun resmini göndermiyorsun taktı boş gereksiz şeye kanki canlı gel görüşelim gezip dolaşalım yok efendim sen bir resmi göndermeyecek kadar güvenmiyorsun çok görüyorsun falan filan yani boş donuk bir resim için davetimi kabul etmedi tam tersi olması gerekmiyor mu yanında canlı kız varken ne yapcaksn resimi
Seni hiç görmemiş olsa yüzde yüz haklı derdim ama zaten görüşüyosanız niye trip yapıyo, özel resimler mi istiyo senden acaba
Yok canm normal resmimi istemişti o şekilde özel bir resim isteyemez
Sapık o sapik
Sapık da nasl bir sapık anlamadm yani kız seni kanlı canlı davet ediyor gel görüşelim diye sende saçma sapan donuk gereksiz bir resimin peşine düşüp gitmiyorsun bence bu aptallık sapıklık değil ki gondersemde daha önce sosyal hesaplarda kullandığım resimlerden birini gönderirim oramı buramı asla göndermem ki
Biz zamanlar yaşadığım durumlar 🙄
Sonuc ne oldu peki nasl bir deneyim sağlamış oldun iyi ya da kötü aktarabileceğin deneyimlerin var mı acaba
Konuşmayı kesiyorum hepsiyle
Benimde öyle oldu istifimi bozmadım mütevazi bir şekilde birşeyler yazdım allaha emanet ol deyip sildim bende
Yaşlarınız kaç ki
Ben 25 o 27
Haklı empati yap
Tamam da kuzum ben bedenimi sunuyorum gek görüşelim diye canlı kanlı benligimle karşına cikmak varken resim niye ki daha önce kaç kere görüştüğün biri
Her erkek ilk önce fotoğraf ister dünya genelinde tanisirken hep istenir sende bende istemem görmediğim birini görmeye gitmeyi 🤝
Peki daha önce 3-5 görüştüğün biri için kız sana gel görüşelim diyor sen yine resime mi takılı kalicaksn
Resim atmak çok doğal bişey her insan ilk başta fotoğraf da nasıl biri olduğunu görmek ister görür beğenir hoşuna gider derki olur gel görüşelim sen atmadigin sürece çirkin veya yalan söylediğini düşünürler böyle düşünüyorum 🥴
Ilk görüşme öncesi için haklisin tabi bir şey diyemem ona ama biz en az 3-5 kere görüştük canm o faslı geçtik