Bu normal mi sizce? Bu profil fotom yok o da istemiyo görmek için? Ama sorularda özel sorular oluyo, evli misin yaş meslek şehir vs. Gündem tartışması gibi değil sohbet yani şahsi de oluyo, sizce amaç ne özellikle beyler?
Güncellemeler
+1 yıl
Yorumlarr?
Sosyal medyada üzerinden 3 gündür biriyle yazışıyoruz ama beni görmek için fotografımı istemedi hiç?
Ya hani seni görmek isteyince sen de onu görmek isticeksin ya belki ondan istemiyordu bilemiyorum. Sen müsait misin nerdesin de sonra görüntü ara en iyisi
Ya yok be şimdi erkekler bekarete bakmıyo, aksine tecrübeli arıyo, ciddi evlilik bile olsa.. Evli misin dedi bekarım dedim. Biliyosun bekarlık başka Bekaret başka. Orasını sormadı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Önce araştırıyor fotoğraf istemeden bir haftadan fazla duramaz
Ooooha bi hafta mı 🤣🤣 o kadar iradeli erkek var mı yaa
Erkeklere tip önemli değil yatacak kadın olsun yeterki
Cinsellik vurgusu yapmıyor ama, ben açarsam genel konuşma oluyo sadece
Cinsellik istemi peki
Nasıl yani 🤔
Yani sevismek istedimi buluşunca
Yaa arkadaş doğru düzgün okuyun şu soruyu, 3gün oldu yazışıyoruz sadece. Ben diyorum ki adam foto istemedi, ne buluşması ne seksi
Onu anladım ben açarsam konuşuyor dedin ya onu sordum sadece
Siz nasıl tanıştınız ve senin niye resmin yok
Profil resminiz falan varsa belki bu yüzden resim istememiştir
Sen onu gördün mü peki?
Evet profil fotosu var
Sadece profil fotosunu mu
Evet
Fake olma ihtimali olabilir mi
Yok değil olsa anlaşılır
Fake olsa bile, seni bi görebilir miyim demesi gerekmez mi? Çok begeniyo sohbetimi iltifatlar vs.
Ya hani seni görmek isteyince sen de onu görmek isticeksin ya belki ondan istemiyordu bilemiyorum. Sen müsait misin nerdesin de sonra görüntü ara en iyisi
Fotosu var zaten görüyorum ben.. Dediğin gibi çirkin kendine güveni olmasa ben de isterim foto diye istemez.
🚶
Bu ne şimdi 😂
Gidiyom anlamında😂
Sohbetini sevmiş demek ki.
Ama özel bi düşüncesi yok o zaman, merak edip foto istemediğin göre değil mi 🤔
Bende istememiştim birisinden öyle sohbet etmiştim, oluyor arada. Merak etme duygusunu aldırmış demek ki.
Ee nereye kadar gitti öyle sohbetiniz
Sonunda sohbeti kesmişti. Gitmedi yani😂
E keser tabii biyere bağlanmayan, kendini merak etmeyen, değer görmeyen kadın keser🤞😉
sıradan şeyler yani. sen iste
Nesi sıradan bunun? Hoş kadınsın diyor iltifatlar ediyor, ama benim tipimi merak edip de foto istemiyo? 🤔 🤔
güven kazanmak sende evlisin galiba
Niye foto isteyince güvensiz mmi oluyorsunuz?
evet öyle oluyor başta güzellige göre konuşuyon. güzel degilse falan engelliyom kesiyon konuşmayı
bakire misin ki o en onemlisi
Ne alaka yani? O bile Sormuyor bunu
cok alaka ona gore sohbetu tavri sekillenecek degilsen seni kullanmak icin sohbet edecek bulusacak isini gorur bkireysen ciddi dusunur
Ya yok be şimdi erkekler bekarete bakmıyo, aksine tecrübeli arıyo, ciddi evlilik bile olsa.. Evli misin dedi bekarım dedim. Biliyosun bekarlık başka Bekaret başka. Orasını sormadı
anladim gerci haklisin simdi kimse bakmiyor bakire degilsin di mi yani