Aşk İlişkileri Hiç mi sevmemişim yoksa sevgim mi bitmiş? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Başkasıyla olduğu fikri artık beni ilgilendirmiyor jsjs üstüne başkalarına alıcı gözle bakmaya başladım. teşhisi koyun 😄 Hiç mi sevmemişim yoksa sevgim mi bitmiş? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Blondesmann Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 +1 yıl Hiç kimseyi sevmemen senin tercihin ve hayır, insanın içinde sonsuz bir sevgi gücü vardır bitmez 0 0 Yorumla
kayrali Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 38% +1 yıl Usta bulcan kafa dengi 2_3 kişi ister biriyle yatarsın biriyle içersin biriyle dertleşirsin ya da bi kişi bulursun hepsini yaparsın öyle içine fazla kapanma kafayı yersin hatta gel benle dertleş 0 0 Yorumla
BeenSeytanınAvukatı Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Sevgin bitmiş. Hiç sevmemiş olsaydın bunları daha önce düşünürdün bro. 0 0 Yorumla
aşklazimmi Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Eski pantolonlarini giy belki cebinde kalmıştır sevgi 😅😁ben hep para buluyom sen sevgi bulunbelki 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Jsjs Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Ne tanıdık geldi 🤣🤣 bitmiş bitmiş merak etme. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ohhh sonunda jsjs Yorumla
Mapustayım Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Siz boşandınız mııııığ 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Daha değil Yorumla Mapustayım +1 yıl Vay bee bir devir daha sonra eriyor😂😂 Yorumla
TremM Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl artık senin açılma zamanın gelmiş bence ahdhsah 0 0 Yorumla
Şişkoletta Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Galiba sevgin bitmiş 0 0 Yorumla
gecekusum3434 Takip Et Master Yaş: 54 , eic 88% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,5b cevap paylaştı. Sevgin bitmiş 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Hiç kimseyi sevmemen senin tercihin ve hayır, insanın içinde sonsuz bir sevgi gücü vardır bitmez
Usta bulcan kafa dengi 2_3 kişi ister biriyle yatarsın biriyle içersin biriyle dertleşirsin ya da bi kişi bulursun hepsini yaparsın öyle içine fazla kapanma kafayı yersin hatta gel benle dertleş
Sevgin bitmiş. Hiç sevmemiş olsaydın bunları daha önce düşünürdün bro.
Eski pantolonlarini giy belki cebinde kalmıştır sevgi 😅😁ben hep para buluyom sen sevgi bulunbelki
Jsjs
Ne tanıdık geldi 🤣🤣 bitmiş bitmiş merak etme.
Ohhh sonunda jsjs
Siz boşandınız mııııığ
Daha değil
Vay bee bir devir daha sonra eriyor😂😂
artık senin açılma zamanın gelmiş bence ahdhsah
Sen artık olmuşsun kanks
Galiba sevgin bitmiş
Him teshis belli sen soyledin zaten
Sevgin bitmiş