Trip atmam ben @manquer erkek adama yakismiyor'ki birde kadin gibi küsen erkekler var.. her zaman diyorum kadinlar narin/dogurgan varliklardir küsülmez üzülmez anlaminda. Zaten mutsuzluk varsa ayrilmak en makbuludur.
Aramızda hiç bir şey olmamasına, sadece mesai arkadaşım olmasına rağmen bama atıyordu bir beyefendi, çünkü bana yürüyordu ( ilgisi vardı) güzellik gelmiş oo diye cümleler kullamıyordu şikayet ettim ve bana trip attı hep.. mecbur değilim ki onunla arkadaş yasa başka bir şey olmaya! Aramızda bir şey olmuş gibi davranması çok saçma geliyor bana
Trip değil zoruna gider bazı erkeklerin görüşlerine saygı duyulması gerekiyor egerkinsevgi varsa tabi çünkü sevgi yaşayan biri kari koca gibidirler anlayışlı olunması gerek yoksa tripte neymiş kodumu oturtulması gerekiyor :))
😅 sen bilirsin, neyse, tamam, ok, gerek yok.. bu saydıklarımda var.. gerçekten erkeğin trip aranıda hiç çekilmiyor, elimden bi kaza çıkacak gibi oluyor, yanii geliyo geliyor gidiyor :D
Örnekler trip değil, güvensizlik üzerine haklı/haksız süpheler. Trip örnegim: bensiz mi yemek yedin, bundan sonra da bensiz alışveriş yap (ve bir gururla masadan kalkan kahramanımız üç bardak su içip çalışma odasına kapanıp kapıyı kitler)
Bence bazı kadınlar hiç dayanamazdı çünkü trip aşırı saçma ve çekilecek gibi değil. Erkeklerin ne saçmalıklar ile uğraştığını anlarlardı.(Karakter de önemli tabi, genel olarak demiyorum)