Gerçekten seviyoruz ama gerçekten yapabiliyor muyuz?

Sevgilimle 3 senedir tanışıyoruz, 2 senedir sevgiliyiz 1 senedir 3-4 ay aralıklarla uzak kaldığımız oldu herhangi bir problem olmadığında çok mutluyuz özellikle yanyana olduğumuzda hiçbir sorun yaşamıyoruz ama uzak mesafeler araya girmeye başladıktan sonra en ufak konuda çok kavga ediyoruz bu zamana kadar yaptığım hatalar oldu fakat hata yapmadığımda bile bir kusur buluyor çok fazla kıskanıyor kıskanmasının sınırı kısıtlamaya uzanıyor beni sıktığı kadar ben onu sıkmuyorum bazen boğuyor bu kıskançlıkları, hiç kimsenin problem etmeyeceği şeyleri problem ediyor ben doğal olarak problem olacağını düşünmediğim için yapmış oluyorum sonra yine ben suçlu oluyorum birbirimizi çok seviyoruz onun sevgisinden de eminim ama benim sevgim çok daha ağır basıyor ben daha çok hissettiriyorum, hissettirdiği sevgi benim hissettirdiğimden çok daha az. Bana kavgalarımızdan sonra yanyana bile mutlu değiliz, sana hiç güvenmiyorum ya da sana artık değer vermiyorum ya da umrumda değilsin gibi söylemlerde bulundu ve ben yemin ederim bu sözlerin hiçbirini hak etmedim bu sözler zaman zaman beni o kadar kırdı ki ben o seviyeye inmeye tenezzül bile etmedim o da bir çok sözü hak ediyor ama kırmamaya tercih ediyorum bu söylemlerini aramızdaki 2 3 yaş farkına da verdiğim oluyor ben hiçbir konuda onu sıkmadıkça o beni sıkıyor ben hiçbir şeyi problem etmedikçe o problem ediyor. Biraz ayrı kaldığımızda 1 ay iyiysek 1 gün mutlaka bir şey oluyor yine suçlusu ben oluyorum ve kötü oluyoruz artık birbirimizi kötü etkiliyoruz ben yaşadığım hayattan zevk almıyorum onun da yapması gereken başka işleri var ama bana vakit ayırabilir elbette. Ben kendisine asla ayrılmayacağımı söyledim ve bunu defalarca hissettirdim ama ben her kavgamızda benden ayrılacağını düşünüyorum galiba artık bitti diyorum gerçekten kafayı yiyeceğim büyütülecek bir şey olmayan konular büyüyor, yanlış anlamalar büyük kavgalara yol açıyor ben ne yapacağım böyle seviyorum ama ilişki toksikleşmeye başladı, arkadaşlarıma kavga etmemizin sebebini söylediğimde e yok artık bundan da mı tartışıyorsunuz diyecekleri tartışmalar oluyor çok sıkıldım ama çok seviyorum bırakmak istemiyorum lakin benim de bir * noktam var ben o noktaya uzanmak istemiyorum ne yapmalıyım gerçekten akıl verin
Gerçekten seviyoruz ama gerçekten yapabiliyor muyuz?