Görümcemi artık sevmiyorum ve eşim sürekli ( kasıtlı kasıtsız bilmiyorum ) kalkıp onu övüyor ondan bahsediyor falan ben de sinir oluyorum. Daha 20 günlük evliyiz ve kavga ettik. Kahvaltı bile yapmadan işe gitti. Eve gelince nasıl davranayım?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Nasıl davranacaksin bırak işine baksın arama bile özür dileriz ne demek seni bir başkası ile kıyaslama
Haklısın valla. Eğer bir insanı sevmiyorsam kalkıp ondan bahsetmesin demi ama.
Aynen öyle saçmalık egerki seni kıyaslama yapacak ise evlenme sen busun herşeyin ile kabul etmedim gereksiz haller hatasını anlasın sen bunu yaparsan değersiz bırakırsa ve sende akşam güzel davranayim dersen dahada üstüne gelir
Ya kıyaslamıyor ama böyle sürekli ayyy ablam ayyy canım ayyy bilmem ne. Evlenmeden önce küslerdi şimdi barışmışlar sanırsın can ciğer kuzu sarma. Ay sizi gayet iyi tanıyoruz ne bu tavırlar.
Afedersinde yeni evlisiniz başka konumu yok cidden emekliye ayrılmış insanlar gibi muhabbet sıkar be
İşte ben de sıkılıyorum.
Bence direk konuş hisslerini şöyle tamam seni anlıyorum fakat bu sekidle olması beni üzüyor biz evliyiz yeniyiz ben daha çok bize bakmak ve kimseyi düşünmek istemiyorum vs diye özür dileme biraz seni görsün birbirinizden bahsetsin
Bunun sonrası şey olur gelsinler gitsinler ya ablam böyle bak sende yap vslere dönüşür taviz verme tavrını köy
Koy*
Yok konuşmayacam. Çünkü kaç kez uyardım en sonunda yeter yani. O birini sevmiyorsa ben konusunu bile açmıyorum. Bende ise durum farklı. Kalkıp niye bahsediyor ki çok meraklıysa gitsin ablasının dizinin dibine.
Haa uyardıysan tamamdır bencede öyle yani sen aynısını yapsan ne diyecek acaba birde yeni evlisiniz adına üzüldüm gerçekten
Valla ben böyle şeylere gelemem. Bir uyardım iki uyardım daha bahsetmesin. Kasıtlı mı yapıyor bilmiyorum ama böyle laf arasında kalkıp ayyyy canım ablacım bilemm ne demesi sinir hoplatıyor. Onun yanında da hadi kalkıp bana desin canım karım falan. Yok dese ablasının gözünde küçülür ya demez o yüzden.
🤣🤣🤣 bu adam seninle neden evlendi o zaman canım şekilde insanlara tahmülüm yok benimde hiç hoşlandım eşinden cidden kusurabakma ama mıc mıç ne be
Eee o zaman ablasına da mıç mıç olmasın.
Hayor sana değil ablasına mıc mıc nedir sana olabilir sen esisin yani seni yüceltir sana söyleyebilir ablaya demesi tuhaf gerçekten ne beklentisi var ya da ne bileyim böyle durumda küçük düşüyor olması seni bunları düşünmuyor hiç demekki hiç gibi görüyor seni
İşte ben de onu diyorum. Hiç miyim ben sanki. İnsan biraz düşünür
Fazlasınla düşünmesi gerekli böyle durumda sen bir gelinsin ne kadar kızım ablası ne kadar seni benimsedi gözlerinde küçük düşersin bak kardeşim beni övüyor annemi övüyor eşine bir şey deidgi yok falan olur ya
Bu sefer ablasının annesinin gozundede hiç olarak gözükürsün tuhaf mis eşin anlam veremedim neden yapıyor
He işte zaten görümcem gelinlerle hiç konuşmaz. Misafirliğe gidiyoruz falan bekar kendisi annesiyle yaşıyor her neyse böyle hoş geldin diyor sonra ne bir nasılsın ne bir öldün mü kaldın mı ayyyy öyle soğuk ve itici ki
Neden yapıyor bilmiyorum ki işte
Eee eşin bunu verirse zamanla tepeme çıkarlar birde yabancı gibi hissedersin oturmak bile istemezsin ki orada hatta bir yerde laf olsa yaa gelin o bosverin falan demeye başlar eşinin hatasından kaynaklı onlara taviz veriyor siz hakkı veriyor
Ya işte öyle, uzun lafın kısası ben de sinirlendim tartıştım.
Keşke nedenini bilseydin yani bunun bende çok yaşadım ama çözemedim tabiki bu durumu eşimin ailesinde oluyordu devamlı eşim yapardı ben ailesine karşı konuşunca ağızlarını acamaz oldular mesafe koydum bu durum inanılmaz derecede evliliğine bile yansız hatta eşinden sogursun da bu onun yüzünden eşinden dolayı tabiki
Hayırlı olsun diyelim birdaha yaparsa hatta şöyle ki gitme sen git benim işim varda eşinin ailesine biraz mesafekoy gitmek isterse tek gitsin
İşte ya ben ailemi kalkıp övmüyorum benim için beyazsa beyaz siyahsa siyah herkes görüyor ne olduğunu övmeye gerek mi var. Ama o böyle her fırsatta kalkıp böyle bahsediyor. Ya annesi bir kaç parça bişey vermişti kalkıp her seferinde diyor ayy canım anamın eşyaları bilmem ne. Nedir bu ya vallahi 20 günde sıkıldım resmen.
Umarım bugünkü mesele ona ders olur. Hiç sanmıyorum ama.
Hahaha bu durum çok itici annesini ovemesi insanın şey diyesi gelir al annenin verdiklerini ben alırım istemez annesi vermese siz ortada mi kalacaksınız 🤣 sanırım fazlasınla ana kuzusu eşin inşallah olur sen taviz verme akşam özür bile dileme tepeme çıkar vallaha ayrıca dediğin gibi net ol tamam annen vermiş ama eşinin kafasına kakar gibi devemli devamlı esin güveni yok sanırım birde
Evet bu durum çok itici. Ya ben tüm mutfağı dizmişim 2 parça şey mi beni kurtaracak. Bir de bana mı güveni yok sizce?
Sana güveni var ailesiz yapamıyor yani annesi ve ablası bir şey dese onlara kesinlikle inanır seni geride görüyor sen susacaksin sen bir şey demiyeceksin falan köle gibi kendine güveni yok sen bir şey dediğinde açıklaması yok seninle yanlız kapanıyor aileci bu ailesinin yanında olmuş devemli evlenince kendini yanlız hissediyor yani 1 ay annesine ablasına gitmese konuşmasa perişan olur bende aynı şeyleri yaşadım
Monoton hal alıyor buda kötü inşallah düzelir sanmam ama
Ayy evet bişey diyorum ne açıklama var ne bişey. Niye bu kadar bahsediyorsun diyorum hiçbir şey demiyor. Yok düzelmez. Ya benim kabullenmem lazım ya da sinir krizi geçirip ölmem.
Alışma bence tamamen ailesine olduğunda kahahalar atan bir insan anladım eşimde aynıydı bunu atlatmak kolay olmuyor hatta şaşırıyorum ben ailesi ile öyle olduğunda eve geldiğimizde hala aynı durum konuşup ve huzunleniyordu da fark ettirmiyordu ama alışma burnunu sürt sende ailene gitmek istediğini söyle
İşte benim eşim benle evlenmiş ama hala evlilik fikrine alışamamış. Annesine her gün gidiyor zaten. Hiç karışmıyorum ama işte benimkiler uzakta. burada olsalardı her gün giderdim. Okul tatil olsun hemen gidecem. Annemin gönderdiği en ufak şeyi böyle abarta abarta övecem. Belki akıllanır.
Dediğim gibi annesine gitmesin gitmesine engel ol çıkmaza girersin gerçekten çok kötü bir durum seninle evli fakat ailesiz yapamıyor ben eşime kızıyordum benimle neden evlendin o zaman diye
Ya ama annesine gitmesine izin vermezsem biz bu evliliği yürütemeyiz ki. Onları seçer valla beni değil. Sen git der.
Öyle şey olabilir mi neden evlendin o zaman flört eder gibi seni anlamıyor seni dinlemiyor hatta ne hissettiğini bilmiyor ne kadar çok umursamadan düzeltmeye çalışsan seni anlamiyacak izin verme yürüyor ise sen neden evlendin yani dusuncesiz içinde eşin seni senden daha iyi anlamiyacak ise sen yasayamayacak isen
Ya ama napayım ailesi 20 dk uzaklıkta oturuyor her gün gidiyor biraz oturup geliyor, ben de karışmıyorum. Ama evde böyle onlardan bahsetmesi falan deli oluyorum. Ne yapsam bilmiyorum ölsem keşke.
Allah korusun bende izin verdim şimdi düzelttim kalıntıları hala var bir yere gitsek gelsinler mi oluyor ya da ben haberleri oluyor falan evin içinde konuları konuşmasını engelleyebilecek bir şey desen kavga çıkar zor ya
Ne yapmalıyım peki bugün eve gelince
Benim dükkanım var erken kapatıyordum ailesinde olduğu için eve erken gidiyordum konuşunca kavga çıkıyordu çünkü konuşmayı bıraktım planlar yapıyordum cips vs film seciyordum gelene kadar hatta evdesin yemek yapıyorsundur yani ya da sevdiği birşeyleri hazırla alkol içiyorsanız bir kaç kadeh özel gün yarat film falan üzerine hala bunu yaparsa artık esseklik yapar asla cinsellige getirme çünkü bu sefer simarir monotonluk olmasın yani demek istediğim
Spontone bir şekilde güzel bir gün yaşamak istedim de beraber
Valla hiç konuşasım gelmiyor onunla. O kadar kahvaltı hazırladım yemeden gitti. Sırf o ablası yüzünden.
İşte sonra buralara gelip birisi beni dinlesin isteyip dost arıyorsun biliyormusun puff keşke sen daha değerli olsaydın saf duyguların ile mutlu olmak isterken yapmasa
Bilmiyorum Allah hayırlısını etsin ne diyeyim
Kafanı karıştırma derim dediğim gibi konuşma ama beraber olması öğret istediğin zaman yazabilirsin dinlerim canın sıkılır dertleşmek istersin
Ya ben bugün eve gelince napcağımı bilmiyorum. Konuşmak istemiyorum ama küslük de olmuyor. Bilmiyorum..
Anlıyorum dediğim gibi olmadi dışarı çıkalım desen konuşmak yoruluyor sonuca bağlanmıyor maalesef küslük ise için içini yiyor uzak kalmak vs etrafına bakıyorsun herkes mutlu nedenlere girip kendini strese sokuyorsun haklısın dışarı çıkalım de beraber vakit geçirelim de