Sevgilimle kısa bir süre ara verdik 5 gün oldu ve ben başka bir kızla konuşmay başladım ama flört gibiyiz, sizce bu durum etik mi?

Kız arkadaşım şehir dışında yaşıyor ve bir buçuk yıldır ilişkimiz var son 4 aydır aşırı kavgalı geçti , en sonunda bir süre ayrı kalalım dedim 15 gün falan sonrasında da onun olduğu şehire gidip onu göreceğimi söyledim. Ben ikinci gün Instagram'dan bir sürü kıza istek attım ve bir kaçına yazdım ama çok kısa konuşmalar, bunu sevgilim öğrenince çok üzüldü ve kızdı. Ona kısa süreliğine ayrı kaldığımız için yaptığımı söyledim çünkü 15 gün boyunca ayrı olacaktık. Ve içlerinden bir kız çıktı başta tamamen arkadaş olarak ilerledi fakat 6. gün oldu ve galiba o da bana karşı bir ilgi duyuyor. Asıl sevgilimin bundan haberi yok ama duysa kesin benden tamamen ayrılır böyle olmasını da istemiyorum. Önce sevgilimin yanına uğrayıp dönüşünde de bu kızla buluşmak istiyorum. Biliyorum bana Şerefsiz diyeceksiniz ama gerçekten nasıl oldu ben de bilmiyorum ikisini bir idare etmek demeyelim asıl sevgilim her zaman var olacak benim için ama bu kıza da ümit verdik hafiften ben de ona boş değilim. Sizce ne yapmalıyım birini seçmek mi yoksa ikisini de kısa bir süre idare etsem bir şey olur mu?
(BU ABLAMIM HESABI VE CİNSİYETİM ERKEKTİR)
Sevgilimle kısa bir süre ara verdik 5 gün oldu ve ben başka bir kızla konuşmay başladım ama flört gibiyiz, sizce bu durum etik mi?