Aşk İlişkileri İlişkilerde kıskanç erkek mi yoksa trip atan kadın mı daha çekilmezdir? tuba-sueda Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 32 Yapay Zekaya Sor #SelamGençlik 🍀🍀Erkeğin kıskancı mı, kadının trip atanı mı daha çekilmez yapar hayatı?#EnDoğruÂnda ❤️❤️#TubaSueda 🍀🍀#AşklaBaşla ❤️❤️ İlişkilerde kıskanç erkek mi yoksa trip atan kadın mı daha çekilmezdir? Cevapla Erkek Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
LEYYA_GS Takip Et Master Yaş: 34 , eic 63% +1 yıl İkisinin de aşırısı çekilmez. Ne çok fazla kıskanan birine ne de her şeye trip atabilen birine tahammül edilmez. 1 0 Yorumla
seymabasu1 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl İkisi de çekilmez olur 1 2 Yorumla seymabasu1 +1 yıl Teşekkür ederim 🥰🥰😍😘 Yorumla tuba-sueda +1 yıl Rica ederimm ☺️😘 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Kıskanç erkek daha çekilmezdir. 1 10 Yorumla tuba-sueda +1 yıl Demektir ki sen trip atabilirsin 😄😄 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Ben kıskançlık yapmaya başlayınca kaçıyorlar :D ilişkilerimin hepsinde aşırı kıskançlığa maruz kaldım gıkım çıkmadı, sıra bana gelince, abartıyor olduk Yorumla tuba-sueda +1 yıl Nankörleer 😳 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Hıhımmm 🧐 Yorumla tuba-sueda +1 yıl Bencilleer😳 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Söv tatlım söööv 😅 Yorumla tuba-sueda +1 yıl Kıymet bilmezleeeer 😅😳😅😳 Yorumla tuba-sueda +1 yıl Nefesim kesildi ben güzel sövemiyom 😅😅 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Evet sen dur ben sövmüştüm zaten 😃 Yorumla tuba-sueda +1 yıl Daha fazla kasamıycaktım saol 😂😂 Yorumla
movie_colic Takip Et FenomenMaster Yaş: 39 +1 yıl Trip atan kadın bir adım öndedir bazı kadınlar kıskanılmayı sever ama hiç bir erkek trip atan kadını sevmez.. 1 0 Yorumla
ѵαℓεɳƭเɳσ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Bence ikisi de vazgeçilmez şeylerdir. İkisi de olmayan kişi yoktur dünyada. 😀 Sevgi varsa ikisi de çekilecek derttir. 1 0 Yorumla
BenimHepUmudumVar Takip Et Master Yaş: 38 , eic 69% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Efendi adam kıskanınca sıktı, kıskanmazsa ilgisiz kaldı olur. Kötü çocuk kıskanırsa sahiplenici, kıskanmazsa özgürlükçü olur. Mevzu budur. 1 0 Yorumla
Mcrklm Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Trip atan kadını hemcinsleri bile linçler dışlar sevmez kıskanç erkeğe hiçbir kadın toz kondurmaz nettir 1 0 Yorumla
Adıultimeguide Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Cinsiyet fark etmez dozunu aşan kıskançlık güvensizlik oluşturur ve ilişkiye zarar verir. 1 0 Yorumla
Şanzumancııı Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kadın kiskanmiyorsa trip atmiyorsa sevmiyorsun net erkeğe değilde kadına trip atmak yakışıyor bence 1 0 Yorumla
superpsikolog Takip Et Master Yaş: 46 , eic 53% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 19b cevap paylaştı. Sınırlarını bilirlerse ikiside çekilir. Ama kıskançlık adı altında güvensizlik gösteren çekilmez. 0 0 Yorumla
Pudingli_Pilav Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Trip atan kadın hiç çekilmez erkeği Bi şekilde ikna edersin ama bayanlar her şeyi çok daha abartıyor tabi bana göre 1 0 Yorumla
umt_şşş Takip Et Xper 7 Yaş: 102 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 425 cevap paylaştı. Trip kadın en çekilmezi erkeğim beni kıskansın 😅 1 5 Yorumla tuba-sueda +1 yıl Empatik ve sempatik düşünce 😃 Yorumla umt_şşş +1 yıl Empati yeteneğini kaybedenler genelde hep karşıya saldırıyor Yorumla tuba-sueda +1 yıl Haklısın fakat aşırı empati de bir yerde aşırı fedakarlık yapmak demek Yorumla umt_şşş +1 yıl Empati karşılıklı ise fedakarlık devreden çıkıyor 😄 Yorumla tuba-sueda +1 yıl Tabiki o zaman adaletli empati oluyor 👍😄 Yorumla
gececiik Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl İkiside çekilmez bence insanlar birbirlerini rahat bıraksınlar 1 0 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Aşırı değilse ikiside çekilir 0 0 Yorumla
u Bihteeerrr Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Her ikisi de çekilmez uzun süreliğine.. 1 0 Yorumla
anatolian_Mongol Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 318 cevap paylaştı. Gereksiz yere trip atan kadın 0 0 Yorumla
Sevdamdın_sen Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 88% +1 yıl TripAdvisor sanırım 1 1 Yorumla Sevdamdın_sen +1 yıl Trip sanırım Yorumla
En İyi Cevaplar