Dozunda kıskançlık "yeter artık" çıkışı yapmama sebep olmuyor. Haliyle bunda katlanma zorunluluğu hissettiğim bir durum yok. Fakat trip öyle değil. Tribin bir dozu yok çünkü. Tek bir kelime, cümle yeterli geliyor gerilmeye. Çiftlerin başını yiyen en can sıkıcı tartışma sebeplerinden biri de bu trip dediğimiz şey. Oturun, düzgünce konuşup sorunlarınızı halledin. Çok zor değil bence. Bu da mı zor geliyor? Kafamı dinlemeye ihtiyacım var diyerek kendine zaman tanı. Bunu yapmak yerine karşı tarafı neden triplerinle boğarsın ki anlamıyorum...
İkisi de çekilmez.
Kıskançlık son derece saçma, eğer partner seni kıskanmaye sevk edecek şekilde belirsizi, bilinmez davranışlar gösteriyorsa, o şekilde yaşıyorsa ya ayrılırsın ya da sadece cinsellik için birlikte olursun, aşk yaşamazsın.
Trip atmak ise ayrı bir vaka!!!
Bir sorunun varsa söylersin, rahatsız olduğun şeyleri açık açık konuşrusn birlikte olduğun insanlar o da eğer sana değer veriyorsa ve senin taleplerin mantıksız değilse sorun çözülür, eğer açık açık anlatmana rağmen çözülmüyorsa seks partneri olarak devam edersin ya da ayrılırsın biter...
Yani bu ikisi olduğu sürece duygusal, sağlıklı bir ilişki yürümez.
Kadın trip atsın eyvallah ama ota boka durup dururken trip atmasın. Beklesin bir halt edelim ona trip atsın. Zaten erkeğiz illa dengesiz konuşuruz, bilerek isteyerek sinir ederiz, bir haltlar karıştırırız. Zaten bunu yapabiliyoruz sadece o anı beklemeleri lazım. Ama her kadın bunu yapmıyor, kimileri her şeye trip atıyor. Bu olmasın.
Rica ederim ✌️
her şeye trip atmayan kadının kıymeti de bilinmiyor bazıları tarafından...
Ikiside çekilmez ama kıskanç erkek cinayet işlemeye varıyor o yuzden kıskançlık diorum
Rica ederim ✌️
Cevap
56Cevap
Kadın tribi az da olsa gerekli, ilişkinin tadı tuzu gibidir. Erkek de kıskanç olmalı. Gerçi kadın da kıskanç olmalı. Fakat her şey dozunda olmalı. İşin tadı tuzu kacmamali açıkçası. Herkes nerede ne yaptığını bilirse zaten kimse de aşırıya kaçmaz. Dolayısıyla da iki taraf da birbirine olan saygısını yitirmez.
Ayarında olmazsa her ikisi de çekilmezdir. Psikopatlık seviyesine ulaşmış kıskançlık, insanı intihara kadar sürükler. Erkek kıskandığını belli etmeli, kadını darlamamalı. Kadınlar da yapıları gereği sürekli ilgiye ihtiyaç duyduğundan, çoğu konuda trip atar. Erkeklerin hayatlarının partnerinden ibaret olmadığını kabullenmek lazım. En basitinden kadın, erkek telefonuna cevap vermediği zaman direkt trip atmak yerine telefonuna cevap verilmediği zaman endişelendiğini söylemeli. Doğru iletişim, kadınlardaki aşırı tribin ve erkeklerdeki aşırı kıskançlığın önüne geçebilir.
İkisininde duruma göre değişiklik gösterebileceği tepkileri olabilir. Örneğin kadının sitem ettiği önemli bir konudan ötürü trip atıyor olması veya kıskanç erkeğin sadakat konusundaki endişesiyle geçerli bir kıskanma nedeni olabilir. 34 yaşındaki birinin böyle içi boş bir soru sorması da gerçekten tuhaf.
Erkek için kıskançlık kötü bir şey değil ki ha aşırı kıskançsa kötü yani ayrılın daha iyi. Ama kızların öyle saçma sapan tripleri var ki cidden erkeği baya boğuyor soğutuyor. Her şeyin bir dozu olmalı. Bir erkek sizi kıskanmıyorsa siz sevmiyordur bu net bir şey.
Al birini vur ötekine ikiside çekilmez. her şey dozunda iyi ve güzel hissettirir. Herşeye trip atan kadın ya da erkek olsun hiç fark etmez cidden çekilmez. Herşeyi kıskanan erkek cidden sıkıntı, onu giyme, oraya gitme, oraya bakma bunun sonu gelmiyor ve kıskanacak bir şey illaki buluyor. Sonra kadın cinayete kurban gidiyor. Onun için kıskanç erkek tehlikeli olabiliyor ve daha çekilmez...
Trip atanı çok daha çekilmez bana göre, paranoyaklık boyutunda kıskanç olan bir erkekler zaten baştan olmayacağım için, diğer türlü ufak tefek kıskançlıklara bir şekilde katlanabilirim fakat olur olmadık şeylerde, sürekli tavır alıp, trip atan birisine hiç bir şekilde katlanabileceğimi sanmıyorum. Fazla yorucu ve yıpratıcı olur bu benim için.
İkisinin mayası aynı uzak durmak gerek. Sürekli kıskançlık yapan erkek ve trip atan kadın öz güvensiz oluyor nedense. Biraz güven şart ilişkilerde yoksa aşk değil başka bir şey yaşamış oluyorsun. Kimsenin hayatını zorlaştırmanın alemi yok.
Aşırı kıskanç insanlar görüyorum kadının markete gitmesini kabul etmiyor. Kafasını camdan çıkarmasını kabul etmiyor. Bu bence kıskançlık değil psikolojik hastalık.
Trip atıyorsa sürekli baktın olmuyor sürecek gibi değil, yollar ayrılır. Her gün üzülmeye değmez.
Kıskançlık çekilmez çünkü o adam boşamaz da.
Ne yaparsan olmaz. Kıskanç olursun. Sen özelim e müşteri me karışamazsın der ler. Rahat olursun. İnsan kıslanır derler. Kıskanç olmayan erkekler i aldatmaktan zevk almaz kadın. Erkek kıskanacak kadın boynuz manyagı yapıcak böyle seviyor lar
Kıskanç erkek zarar verebilir ama trip atan kadın sadece çekilmez olur.
Bana göre ilişkide ikiside fazlasıyla soğutur ama kıskanç erkeklerin verdikleri abartı tepkileri görünce bunun daha çekilmez olduğunu anladım.
Gereksiz kıskançlıkta , yersiz triplerde hiç çekilmez ki sürekli tartışma olur, ortası iyi hiç kıskançlık olmasada olmaz bence, tribin amacıda karşıdakine sitem etmek hissettiklerini anlatmak
Tek tarafın ağır basması hoş olmaz. Kıskançlık ta trip te tek cinse özgü değil ve aşırısı da tadını kaçıracağından, dengeli, dozunda, uyumlu kıskançlık ve trip, yeterli gelecektir...🦄🍀❤️
İkisi de.
Fakat Kadınlar Genelde durduk yere Trip atmaz.
Erkekler bazen saçma sapan Şeylerden kıskançlık yaratabiliyorlar. Nefes aldırmıyorlar insana.
Pozitif ayrımcılık Yapmıyorum.
ikisi de aynı bok işin açıkcası. Aşırı kıskanç olduğum için 3 yıllık ilişkim bitti yürümedi daha fazla gerek var mıydı hayır. Sürekli trip atan insanla uğraşılmaz sabrın bi sınırı var.
Kıskançlık iyidir. Çok fazlası karşı tarafa güvenmediğin anlamı taşır.
Trip de güzeldir. Fazlası iyi değildir.
Hepsi yerinde ve tadında olmalıdır.
ikisi de kötü. Kıskançlığın belli bir dozu vardır bunu aşmak kadına da ilişkiye de zarar veriyor maalesef. Trip atmakta aynı şekilde trip elbette olur ama gerçekten trip atılacak bir durum var ise olur diğer türlü erkeğin bunalmasına sebep oluyor.
Kadın cinayetlerinin kıskançlıkla bir alakası yoktur kannımca o erkeğin zayıflığından kaynaklı bir kere seven adam kadının saçının teline zarar gelmesin diye uğraş verir kıskançlıktan yaptım demek acizliktir
Kıskanç erkek. Çünkü fazla abartıp gerek duygusal gerek gerçek şiddete başvuranları gördüm
kıskanmasın o zaman kafaya bak
erkek dediğin kıskanacak normal gayet
nasıl kabul edilemez ben eşimin açık giyinmesine izin vermem düzgün giyenecek. kıskanmak sevginin göstergesi
nasıl kıskanmacam benim eşim sevgilim mini etek giyecek millet ona bakacak ben de kıskançlık yapmayacam aklın alıyor mu bunu?
yeri meri olmaz sadece kocasının yanında giyilir bir bu ikincisi de mini etek örnekti ben max tişörte filan izin veririm ilerisi olmaz
moda dediğin şey soyunmak mı?
bir soru sordum açık giyinince ne oluyor? diğer erkekler bakıyor sonuçta
peçe takmasını isterim
ne alakası var
kıskanç erkek, kadının tribi erkeğin sarılmasına kadardır bence.
@tuba-sueda 'ya tamamen katılıyorum. Teşekkür ederim tatlım beni yormadıgin icin: ))
@Davina87 ❤️❤️👍👍😃😃
İkisi de çekilmez. Ha eğer kararında olursa bilakis güzel, hoş olabilir ama fazlası keskinlikle çekilmez
Kadına yakisiyor da erkeğe pek yakışmıyor sanki. Trip atmak yerine konuşmak ve sorunun üzerine gidip çözmek daha akılcı.
Tatlı kıskançlıksa sıkıntı yok. Benimki mesela bazen dekolte giyince açmışsın gene vicdanına kadar falan diyo dkxkdk ya da niye açıyosun bu kadar falan diyo ama giyme demiyo. Bu sekilde okey. Ama kısıtlayacak boyuttaysa çekemem hiç
Yersiz kıskançlık yapıp çıldırtan adam tabi ki. Trip nedir allasen geçer gider
İkisi de abartılmadığı sürece ilişkiye renk katar bana göre düşüncem böyle
İkisinin de cilveli oranıntatlıdır. Abartmamak ve uzatmamak gerek.
Kadın-erkek demeden yazmak lazım, kıskançlık da trip de yorucu ve çoğu zaman çekilmez.
Emin ol buna cevap yazan kadınların çoğunun ilişki deneyimleri sadece dizililerden ibaret!
Trip biraz daha alınganlıkla da alakalı iki taraf da alıngan olabilir her şeye de trip dememek gerek. fazlası olmadığı sürece ilişkinin tuzu biberidir.
Dengeler güzeldir... olmazsa olmazlarda aşırıya kaçmadan dengeler gereklidir bence
ya seviyorsa kıskanmalı beni ya ufak ufak hoşuma gider
Bence trip atan kadın çekilmez çünkü yalan yere çok trip atan kadın var harbiden saşıyorum
triplere gelemem ya hemcinslerim özellikle aşırı yapıyorlar bunaltıcı bence
Trip atan kadın hele her halta trip atıyorsa hiç çekilmiyor
İkisi de ikiz kardeştir, fazla kıskançlık da ilişkiyi bitirir fazla trip de. Her şeyin bir yeri zamanı ve dozu vardır ama bizim insanımız bir şeyleri abartmayı çok sever. 😅😅
Bana göre kıskançlık olmazsa bi sorun vardır bu yüzden trip atan kadın diyorum. Ki trip atmanın altında neler yatıyor bunu bilseler daha anlayışlı olurlar da neyse😄
Trip atan en beteri kıskançlık yine iyi gvt olmasından iyidir
Biri yaş bk diğeri kuru bk sonuç olarak ikiside aynı bk
Onu bunu bilmem de insan ister istemez kıskanıyor ister istemez trip atıyor ama gerçekten anlayissiz insan hiç çekilmez oluyor
bu nasıl bir başlık? kıskanç erkek niye çekilmez olsun ki ben eşimi kıskanırım domuz eti yemiyorum giyimine hareketlerine dikkat edecek
Kıskanç erkek bence evet kıskançlık abartıldığı sürece güzeldir ama fazlası gerçekten çekilmez bir hal alıyor
Kıskanç erkek de trip atan kadın da canım saçma birileri oluyor mk. Niye kıskanıyon niye trip atıyon boş işler aga.
s a l a k yazmıştım canım diye düzelmiş sana boydan girmek istemiyorum KizlarSoruyor
Kıskançlık iyi hoş da kısıtlamaya kadar ilerleyince bayıyor ve aynı zamanda sürekli trip atan kadın da çekilmez
Hıı onu ruh hastası gibi kıskançlıktan çatlatıp haz alırken iyi oda bundan rahatsız olup seni kısıtlayınca mı kötü? Napsın sen onu kıskançlıktan çatlatırken oda g*vat gibi izlesin mi? Valla tiksiniyorum sizin gibi kızlardan hem g*tum s2lmesin hem ayranım dökülmesin yok öyle şey ondan sonrada erkekler niye aldatıyor siz yaparken iyi erkek yapınca kötü aynen
Ya saçmalama g avtlik yapsın demiyorum ama evden çıkmamı istemeyen erkek arkadaşım vardı. Hayatım boyunca hiç bir zaman onu kıskandırmaya çalışmadım çünkü kıskanınca burnumdan getiriyordu 2 yaşındaki erkek kuzenimi öpüyorum diye kavga etmiştik bu abartılı değil mi sence bu kadar ağır şeyler söylemene gerek var mıydı
Baştan söylesene sen o şekilde yazınca benim dediğim gibi bir anlam çıkıyor işte kusura bakma yanlış anladıysam ama o şekilde anlatmışsın görüşte öyle kızlarda çok var çünkü hem ayranım dökülmesin hem g*tüm s*kilmesin mantığında takılan bende seni onlardan sandım kusura bakma
Yok ben kıskançlıkla kışkırtan tiplerden değilim
Birbirine çok yakın iki seçenek bence ikisi de çekilmez
Her şeyin dozunda oluşu güzel. Fazlası ilişkiyi Her zaman yıpratmıştır.
Benimkinde ikisi de var kıskançlık çoğunlukla tirip, erkeklere tirip atmak yakışmaz 😐🙄
Bence erkeğin fazla kıskancı da zor kadının fazla trip atanı da her şey kararınca olmalı
Kıskanç erkek severim 😂ama hastalık boyutunda değil
İkisinin de abartıldığı bir ülkede yaşıyoruz maalesef
İkisi de 😂 bi tık kıskanç olabilir ama trip atmasın ☹️
Her ikisi de yerinde oldukça sıkıntı olmaz ama onu kendi hayatına mal edip sürekli öyle olmak böğğ🤢
kıskançlık bi yerde ilişkiyi canlı tutabilir tabi dozundaysa ama trip çekilmiyor gerçekten
Trip atamıcaksam niye sevgilim var 😂
İkiside birbirinden beter
2 side değil trip atarken kıskanan travesti :D
odamı varmış 😅😅
ee her 2 cinsiyetide denemiş biri olarak mantıklı bence :D
Sorumu beğensene 😅
İkiside birbirinden beterdir
Her ikiside çekilmez.
Erkeğin tripliside hiç çekilecek cinsten değil 👍
Vallahi Al birini vur ötekine ikisi de aynı
dozunu kaçırırsa ikiside çekilmez olur
İkisininde dozu fazlaysa çekilmez.