zor olsa da vazgeçmek lazım olmuyorsa olmaz zorlamak neyi değiştirir..
Kendine olan saygını kaybetmekten başka
Yeni bir seçenek varsa her zaman vazgeçmek en kolayıdır. Kafayı saracak bir şey yok boşlukta kalmışsanız yalnızlığınızla yüzleşmişseniz vazgeçmek en zorudur. Sevmek kısmı bambaşka bir hikaye. Sevmek için hiçbir şey yapmazsınız beyin zaten sevdimi sever beraberinde birsürü güdüsel eğilime sokar sizi.
Vazgeçmek daha kolaydır. Sevgi emek ve eylem ister. Vazgeçmek ise bir şeyleri yıkmak ya da yok etmek. Bir şeyleri yıkmak her zaman daha kolaydır. Ama sevgi saflık ister Emek İster. Sevgiyi kazanmak kolay değildir.
Sevmek icin insan kendine o kişi için türlü pembe nedenler uydurup sevebilirken, vazgecerken tüm acı gerçeklerin yaninda ayrılığın acısını zamana yaymak gibi zoraki haller insanı öldürmeye yetebiliyor.
Nasıl sevdiğine bağlı sevgiyle ters orantılıdır vazgeçmek, sevgi ne kadar kuvvetliyse vazgeçmek o kadar zordur.
Hissedilen sevgii basit bi sevgiyse vazgeçmesi de bi o kadar kolaydır..
Cevap
23Cevap
İkisi de birbirinden boş ve birbirinden zor
Sevilmek daha zor
Severken vazgeçmek. Sevmediğin insandan vazgeçmesi kolay olur
34 bedenli küçük memeli küçücük fındık kalçali sıfır basenli incecik bacaklı bebeksi okşamalık yüzlü kalem etekli stilettolu Sert ve küfürlü becerilmeyi seven İtaatkar ve xürtük ruhlu bir garı bulduk da..
Biz mi sevmedik hanım apla 😝
Böyle 2 sene peşinden koşup bir şekilde elde eden tipler bitirdi bu piyasayı. Vazgeçsen dert vazgeçmesen keder
Sevmek kolay, asıl zor olanı vazgeçmek. Ne kadar uzaklaşırsan uzaklaş. Ne kadar kaçarsan kaç… Yine de sevdiğin insandan vazgeçmen zor oluyor
Gerçekten sevmişse vazgeçmek zordur, çünkü bazen alışkanlıklarda vazgeçememeye neden olabiliyor
Seven kişi için vazgeçmek zorunda kalmak ve ayrılığa mahkum bırakılmak çok kötü.
Bu zamanda insanoğlu nankörlüğü iyice eline aldı. İkisi de kolay geliyor bence.
Yani mesela şıpsevdi olmayan biri için sevmek daha zor
Vazgeçmek daha zor..
Vazgeçmek daha zor... Sevip beraber olursun
Ama Vazgeçmek zorunda kalabilirsin
Orjinal bir sevgide , bagı koparmak vazgeçmek çok zor yaşadm , zor günlerdi 😌😁
Vazgececeksek neden seviyoruz buna da anlam veremiyorum. Vazgecmek kolay ama sevmek zor.
Bana göre en zoru severken vazgeçmek olur herhalde. Çünkü bazen onu hissediyorum ama olmadı olmuyor.
seven vazgecmez bence
Sevmek daha zor. Kimseyi sevemiyorum dhdhdhd
Sevmek zor ya insanlar çok itici
Vazgeçmek yaşayan bilir
Durum itibarı ile her ikisi.
Vazgeçmek
sevmek kolay vazgeçmek zor
İkisi de değil, doğru insanı bulmak zor.
Vaz geçmek zordur canın yana yana vaz gecersin
Ooo reisss iyi geceler🔥🔥🔥
İyi geceler reis
Bunları düşünmek daha zor 😁
sevmek zor.
Vazgeçmek zor
vazgeçmek daha zordur
Sevmek
vazgeçmek
Vazgeçmek
Benim için sevmek
Sevmek zor