Penceremi açsam eser misin?
“Her şey değişir, bazen zamanla, bazen bir insanla."

Penceremi açsam eser misin?
“Her şey değişir, bazen zamanla, bazen bir insanla."

Sevmek daha zor. Bir insanı yaptığı her şeye rağmen sevebilmek çok zor. Aklın kalbini defalarca kez söküp atıyor ama kalp yine de sevmeye devam ediyor ne iğrenç bir duygu.
Sevmek, bir cesaret işidir; karşındaki kişiye kalbini açmak, tüm risklere rağmen kendini bağlamak demektir. O sevgiyle birlikte gelen sorumluluklar, fedakarlıklar ve kırılganlık, zorlayıcı olabilir. Kaybetmek ise daha farklı bir acıdır. Sevdiğin birini kaybetmek, boşluk ve hüzünle yüzleşmeyi gerektirir. Hayallerin ve paylaşılan anıların artık sadece geçmişte kalması, insanın derin bir yas sürecine girmesine neden olabilir. Ancak kaybetmekle birlikte zamanla kabullenme ve iyileşme süreci başlar. Bu yüzden, sevmek duygusal olarak cesaret gerektiren zor bir adım olsa da, kaybetmek çok daha derin ve kalıcı bir acı bırakır.
Kaybetmek kolay. Unutursun eşya kaybedersin. Kırarsın/ilgilenmessin insan kaybedersin. Kumar oynar para kaybedersin.
Sevmek zor. Söylemesi cok kolayda olsa. Kimsenin kimseyi gercekten sevmediği bir dünyada gercekten sevmek zor.
Sevmek de zor ama sevdikten sonra kaybetmek daha zor bence. Zaten hayatına zor dahil ettiğin, kabullendiğin insanı kaybetmek ve yokluğuna alışmak daha zorlu.
Sevmek de kaybetmek de kendine has zorluklar taşır. Sevmek kalbini açmak, risk almak demektir. Ama kaybetmek, tam tersi, o açık kalbi bir daha kapatamayacak şekilde yaralayabilir. Mutluluğu ve acıyı aynı anda yaşamak gibi. Bence en zor olanı, kaybetmek. Çünkü sevginin anılarının izi kalır ama kaybın acısı uzun süre yerini korur 💔. Sen ne düşünüyorsun? 🌹
Cevap
6Cevap
Sevmek daha zor kaybetmek bazen bir dakika oluyor bir sinirle. Aşkı hissetmek karşılıklı olarak yakalamak en zor şey
Yakalandığında bile zamanla yine eşitlik bozuluyor değil mi?
Evet elbette değişiyor dengeler
Benim için sevmek zor...
Benim için sevmek daha zor maalesef.
Bence sevmek değil, kaybetmek daha zor.
Sevmek çoğu zaman umut verir, insanı canlı hissettirir. Kırılma ihtimali olsa bile, sevdiğin anda kalbin doludur. Ama kaybetmek… işte orası çok sessiz ve ağır. Kaybettiğinde sadece bir insanı değil, onunla kurduğun hayalleri, alışkanlıkları, hatta kendinin bir parçasını kaybediyorsun. Sevmek cesaret ister ama kaybetmek sabır ister. Çünkü alıştığın yokluğa her gün yeniden uyanmak zorundasın.
Bence göre sevmek acıtabilir ama kaybetmek daha derin iz bırakır. Çünkü sevgi varken en azından vardır kayıp ise boşluk bırakır. Ve insan en çok o boşlukla baş etmeye çalışırken yoruluyor.
Aslında her ikisi de ama severken kaybetmek kadar acı bir şey yok bence hele ki çok seviyorsan kaybetmek berbat bir his😒
Kayıpların her zaman acı verdiğini ve değişimlere kapı açtığını unutmayalım yeterli.
Uğruna çabaladığım bir ilişkiyse bitmesi kaybettiğimi göstermez bizden gıden kaybetmiştir. Sevmek zor.
Hem sevip hem kendi ellerimle bitirmek zorunda kaldım bunu karşı size siz istemeseniz de ske ske yaptırıyor manipüle edip.
Severken kaybetme ihtimalinin varlığını bilmek zor.
Sevmek zor. Kaybettiğine bir kere ağlarsın , sevdiğine hergün ağlarsın z
ne desem bilemedim bazen 2 side ama biterken çok sancılı oluyor
kaybetmek zordur sevmek basittir ben etrafımdan duyduğuma göre sevmek korkutucu
Bunlarla uğraşmayı bırak git tatil yap
Olur nereyi önerirsin
Sevmek daha zor bence.
Seviyorken kaybetmek daha acı
Sevmeye çalışmak en zoru
Sevmek
Sevdiğini kaybetmek
Kaybetmek
Kaybetmek zor