Az önce arkadaş grubunda böyle bir sohbet geçti ve bir kız arkadaşımız böyle bir fikir attı ortaya. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? Gerçekten Hanımcı erkekler diğer erkeklerden 10 adım önde midir?
Hanımcı erkekler diğer erkeklerden 10 adım önde midir?
10 adım da 100 adım da öndedir. Tabiki hanımına değer verecek hayat arkadaşı en yakını sonuçta. bunun aksini sevdiğini iddia eden kadınlar zaten değer görmemeye şiddete karakteri bozuk erkeğe alışmış kendisine saygısı olmayan insanlardır
Nefret ederim hanımcı erkek özgüvensiz erkektir. Hem maço olup hem sevdiğine kıyamamalı bir erkek Sürekli herşeye tamam eşim canım eşim derse ben net soğurum bana göre ilişkide baskın taraf erkek olmalı. Gerektiğinde bana ev işinde de mutfakta da yardım etmeli ama yumuşak olmasın yanımda ağırlığı olsun..
Maçolarda ne buluyorsunuz anlamıyorum size en çok zarar veren değer vermeyen tip maçolar oluyor zaten, baskın olmalı size bağırmalı her dediğini yaptırmalı sanırım
Vicik vıcık kadının her dedigini yapan Tip olmayacak demek istedigimiz, bi ağırlığı olacak. Örnek olark bir kaç kitap önerebilirim, başrolünden :) bzbbzbxbx bir Wattpad kızı olarak