evlilik artik ortak hayat demek ozgur ruh birazcik empatiye donusuyor sadece saygi sart iki tarafta da. yillarca arkadaslik iliskisi iyi olan birinin esi istiyor diye o ortamdan kopmasi bence adamin kilibikligi degil kadinin bencilligi ve saygisizligidir.
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Arkadas ortamindan kopmak degil ama evlenince bekar gibi takilamazsin haliyle. Atiyorum bekarken her hafta sonu veya haftada 3-4 aksam bulusuyorsundur evlenince o iş oyle olmaz, olamaz. Eve erken gelmen gerekir, haftasonu esinle olman gerekir vs derken arkadaslarla bulusma daha az olur. Kafana gorede ben gidiyorum diyip gidilmez
İzin almak gerekir ama abartı olmamalı. Hanımcı erkeklerin o kadarda önde olduğunuda sanmıyorum açıkçası. Eminimki çoğunuz onları ezik görüyorsunuz ve onlarla egonuzu tatmin ediyorsunuz.
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Hanimcilik isin şakasi, hanimci diyince hepinizin kafasinda bir selami canlandi. Alakasi yok. :) Eziklik degil bence esinin kendisine danismasini, kadinin agzina bakmak olrak gören hemcinslerim tamamen köle ruhlu, kendine saygisi olmayan insanlardir.
Sizin için eziklik değilse bu yorumum size değildi. Ben yukarıdaki yorumu bunu eziklik olarak gören ve bununla egolarını tatmin eden ezikler için yazdım.
Evet orası da öyle. Bizim ülkemizde köle ruhlu kadın çok ne yazıkki.
@Bugraaltas Hanimcilik sifatini ben cikartmadim. Su aralar sisyal medyada böyle geciyor. :) Soruyu niye bu derece ciddiye alip sinir yaptin ki? Ayrica hangi yorumumdan cikarttin esime anne oldugumu kusura bakmada ben sizin gibi kendimi ikinci planda gören, erkek kölesi biri degilim. Eşim çogu konuda benimde fikrimi almali, bunu yapınca ezik olmuyor.
10 adım geridedir öyle erkeklerin değeri olmaz yaranamazlar ne yapsalar öyle alıştırmıştır hanımını bayanlar hep öyle der sonra gider odunun birini sever
ya zaten az cok cogu erkek yapacağı şeyleri hanımına söyler ama tabi izin almazsın bazen bayanın bazen erkeğin dediği olur ama öyle aşırı hanımcı olan hiç bir kararı tek başına veremeyen saat başı hesap veren erkekler bana göre zayıf kişilikte bayanlarda bir süre sonra sıkılır bundan
Mevzu guvenmemek degıl kı. Haber verdım ya dıyıp kafaya gore saga sola gıtmek, iş yapmak, takılmak benı sınırlendirir. İzin alacak, gitme dedıysek gıtmeyecek.
vay kılıbık vayyyy. kanka dedik yıllarca yanımızdan ayırmadıkta 2 günde bir karıya sattı la bizi. (burada karı mecazidir aslında bir a*cığa sattı demek daha doğrudur :) )
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ne cirkin konuşuyorsun. Insanin eşi arkadaslardan önce gelir herzaman ister kadin ister erkek olsun. Eşin ailen oluyor.
kanka bu ya şakamı? kavgaya beraber girmişsin, okeyde eşli olmuşsun, paran bittiğinde sana koltuk çıkmış. Günümüzde kadın cebinde varsa yanındadır. cebin boşsa kadın o saat gider. nikahlın eşin fark etmez.
Duruma boyle bakiyorsan evlenmemen lazim. Zaten evli degilsindir. :) Oyle evlilik yurumez. Omur boyu kankayla takilirsin. Hicbir arkadas eşin yerini dolduramaz. Arkadas arkadastir. Biyere kadar.
Allahh Allah... Bu erkek ortamlarinda gittigin yeri haber vermeyi, izin almayi hep eziklik olarak goruyorlar ama merak ediyorum kendileri kadinin gittigi yeri hic sormuyorlar mi :D hic karismiyorlar mi :zd
kadın haber verecek, erkekte tabii ki öyle ben yaparım ben ederim ulan! havalarında olmayacak, hayat müşterek empati kurulması bilinecek fakat öyle yalaka yalaka tavırlarla ota boka da danışmayacak ne o öyle ya.. :)
Ota boka danismak ne oluyor bilemeyecegim ama biyere giderken izin alinacak, birsey alirken, birsey yaparken soylencek fikir alincak aslinda hanimcilik degil bu olmasi gereken ama neyse evlilikte anca boyle mutlu olunabilir
En İyi Cevaplar