Kız arkadaşımın telefonunda eski sevgilisiyle fotoğrafarını gördüm neden böyle bişey yapabilir kızlar size soruyorum?

Kız arkadaşımın telefonunda eski sevgilisiyle fotoğraflarını gördüm drive adlı bir uygulamada dosyanın oluşturulma tarihinde biz 7 aydır beraberdik resim stori şeklindeydi o dönem bana instegramını vericekti bana olan sevgisini o kadar hissettiriyor ki ama acısını hiç belli etmez içinde yaşar beni bulan o 3 ay boyunca adımı aramış ve şöyle bişey de var ben onları gördüm ya gmailinde yemledim onu birisi bana fakeden yazdı hesabı böyle böyle fotoğrafların varmış oda yok filan dedi bir kaç gün sonra bir baktım hepsini silmiş sonra ben yanında indirdim drive uygulamasını baktık bak yok filan dedi gördüğümden habersiz yalan söyledi bana neden yani hem seni seviyorum diyor hem o fotoğrafları saklıyor anlamış değilim ve şöyle bişey var eskiden kalma şansı yok gmailini ve telefonunu o çocuktan ayrıldıktan sonra değişmiş şuanda ios kullanıyor kızlar yardımcı olursanız sevinirim.
Kız arkadaşımın telefonunda eski sevgilisiyle fotoğrafarını gördüm neden böyle bişey yapabilir kızlar size soruyorum?