Eski esimle kavga ettik cok mutsuzum napicam bilmiyorum?

Merhaba 30 yasindayim bi kızim var 6 aylık eşimle boşandım... Eşim ve ailesi cok varlikli ben şu an calismiyorum ama 1bucuk sene zor tahammul ettim. Hem kendine hem ailesine annesi ile babası cocukken bosanmislar. Aslinda anlasamamak degildi en basinda ama zenginligin verdigi gereksiz özgüvenle sacma sapan davranislari vardı hepsinin özellikle eski eşimin , iliskinin en başında eski eşimde bu davranislari sezmeme hatta bizzat şahit olmama ragmen evlendim onu seviyordum, iyi yönleri ise çok kibar, nazik bi insandı.

Yeni boşandık çok zor şu an ailemle kaliyorum kizimin velayeti bende. Mesela dün kuzenimin dügününe gittim herkesten 40 soru aldigim yetmezmis gibi. Aksamına "Düğünlerde gezdigine göre sen olmuşsun artık" yazdı bende ne demek istiyorsun anlamadim yazdim aradı yok efendim cocugu dugune gotururken ondan izin alacakmisim simdi hafta sonu arkadasi evleniyormus sehir disinda tutturdu cocugu oraya goturcem diye bende sehir disina goturmeye hakkin yok dedim kavga ettik napicam bilmiyorum
Eski esimle kavga ettik cok mutsuzum napicam bilmiyorum?