Arkadaslar bana bı akıl verin napim?

Ya şimdi benim canımdan çok sevdiğim arkadaşım var onun da beni sevdiğimden eminim. ama beni değil telefonumu, her yanına gittiğimde telefonunu ver bişeye bakicam der konuşmaz. sabahtan beri oynar. bunun farkındayım, benimde çıkarlarım olmazsa zaten izin vermem. neyse bunla biz bı yere gitik bu eski sevgilisiyle konuşsun diye yalnız bıraktım işte eski sevgilisi bunu taciz etmiş sözde yani gerçekten etmiş ama taciz mi bilemem artık neyse buda bana işte piskolojim bozuldu uf şöyle böyle dert döktü ben çok üzüldüm onun için işte bı sabah okula gidicez hazırlandım bu da hazırlandı geç kaldık onun sayesinde geç hazırlandığı için. dedi okulu asak işte. benim arkdsm var kız bitane çocuk gelişim okuyor stajyer yanına gidek bende dedim tamam eğlenceli olur gitik yanına bı baktim bu yeni sevgili yapmış taciz edildikten sonra bide diyor ben ila yanına gidicrm ben diyorum gitme nasıl guveniyorsun bide evine gidicekmis cocukda tek yaşıyor yani neyse tabi kimseyi tutamam giti işte çocuğun yanına ya ben sabahtan beri orada can sıkıntısından öldüm ben onun için astım okulu o mal da taciz edildiği gün başka erkeğin yanına bide evine giti hani insan 2 günde tanıdığı birine nasıl guvenir ben. Bundan sonra asla muhatap olmam artık benden uzak Allah'a yakın olsun
Arkadaslar bana bı akıl verin napim?