Kasiyere yaptığım davranış doğru mu?

Markete gittim bugün, yolda giderken karşımda bir kadın vardı saçma sapan bakıyor üstünü falan örtüyor, hızlı hızlı yürüyor falan. Sanki ben tecavüzcüyüm, tecavüzcü olsam zoruma gitmez bu yaptıkları a q. Her neyse biraz ileride markete girdim ve alacaklarımı aldıktan sonra kasaya gittim, kasiyer iyi biri gibiydi ve hoş geldiniz falan dedi. Hoş buldum dedim ve istediğiniz bir şey var mı falan diye sordu, yok teşekkür ederim dedim. Sonra işte 10 kuruş eksik verdi ve kasada yok bir dahaki sefere vereyim ben yeniyim falan dedi, ben de yok fark etmez falan dedim ve para ustunu aldım. Sonra kasiyer çok ilgili davrandığı için ve ben de bu ilgisini yanlış anlayıp ona yürümeye başlarim diye düşünmemesi için hiçbir şey demedim kolay gelsin falan bile demeden marketten çıkıp gittim. Bildiğiniz robot gibiydim yani. İşte bunu da başta anlattigim kadınlar yüzünden yapıyorum o öyle saçma davranışlar yaptı ve çok insan da böyle yapıyor ve ben de iyice kadınlar yanlış anlar diye robot gibi davranıyorum. Çünkü hiçbir şey yapmadığım halde kadın bana tecavuzcuymusum gibi davranıyor ve eğer hiçbir şey yapmadığım kadın bile böyle yapıyorsa sadece konuştuğum herkes de öyle davranır diye düşünüyorum, öyle hissediyorum. Eğer konuşsam vs o da yanlış anlar miydi sizce ve yanlış mı davrandım böyle yaparak çünkü çok iyi davranmisti?
Kasiyere yaptığım davranış doğru mu?