Sizce bu davranışımda haklı mıyım?

büyük ablamın kızı evleniyor bende geçen sene evlendim benim çevrem pek yok ailem de kalabalık değil. Ablam da üvey ablam annem ben küçükken evlendi onun kızıyla da birlikte geçti çocukluğumuz.. Ben her şeyimde ablamın kızını Seren i yanımda istedim.
Ortanca ablamın kızını da aynı şekilde o da bizden 2 yaş küçük onu da yanımdan ayırmadım.
neyse dediğim gibi şimdi Seren evleniyor dün de kınası vardı gittik evine hiçbir şey yokty gayet normaldi başta sonra halasının kızı geldi bir anda sürekli her şeyi ondan istemeye başladı.
Nisa gel Nisa şunu şöyle mi yapalım böyle mi..

hatta ortanca ablamın kızını bile benden daha çok yanında gördü. Seren le aynı odadayız saçı açılıp taranacakmış. Nisa gelince hemen ona söyledi yap diye. Kendimi kötü hissetsem bile sesimi çıkarmadım.
sonra kahve içmek istedi içsem bir şey olur mu dedi bende yoo olmaz ne olacak dedim. Gitti koştur koştur halasının kızına söyledi. O kızda 2 kişilik kahve yapmış başka bir odaya girip kahvelerini içtiler.

neyse evden çıkışı oldu ( düğünü başka şehirde olduğu için) sonra kına için düğün salonuna geçtik.

gelin odasına girdim bende yine aynı işte aman Nisa gel Nisa yap Nisa..

ha bir de evdeyken Nisa gel selfie yapalım diyor..

neyse biz aşağı indik yerlerimize geçtik ben oynamam düğünler ve bilmem de zaten. Kendi kınamda bile zor oynamış biriyim başından söylemiştim Seren e bunu.

oturdum kalkmadım açıkcası hem zaten bana da pek ihtiyacı yoktu. Nisa ve diğer ablamın kızı Nur gittiler geldiler ama ben kalkmadım. Sadece bir kere daha yukarı çıktım toka istemişlerdi ona da gerek kalmamıştı.

çıkarken de yüzüne taş yaptırmıştı uzaktan öptü vedalaştık çıktık.

Ben onu kendi sürecimin baş tacı ettim ama demek ki o beni öyle görmemiş.
yani en azından ben odada olduğum halde Nur u bekleyip sadece ondan yardım istemesine uyuz oldum.
bir de evdeyken bana diyor ki ya çekim yapacaklar koltuğu düzeltir misin.. tamam dedim düzelttim.

Sizce bu davranışımda haklı mıyım?