Şu an hiçbir sosyal medya kullanmıyorum, hepsini kapattım. Burası vardı; uzun zamandır uygulamayı silmiştim ve yeni girdim. Edebiyat mezunuyum, “atanamayanlardanım.” Önceden sosyal medyayı aktif kullandığım zamanlarda açıkçası birçok ünlü, iş insanı ve ismini yazamayacağım birçok kişi benimle tanışmak istedi. Reddetmedim ama kabul de etmedim. Arada bir sohbet ederdim; genelde geç cevap verir, meşgul olduğumu söylerdim. Aslında kararsızdım. Belki de ileride lazım olur diye konuşmaya son vermiyordum. Şu an sosyal medya falan kullanmıyorum; tabii bahsettiğim kişiler de bana ulaşamıyor. Sizce herkesi ve her şeyi bir kenara atmakla doğru mu ettim, yoksa hayatımın fırsatını mı kaçırdım? Siz bu konu hakkımda ne düşünüyorsunuz?
3 ay
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, içten yazmışsın, his geçiyor resmen satırlardan.
Gönlümce konuşayım: Bence hayatının fırsatını değil, kafanın gürültüsünü kapatmış olabilirsin. Sosyal medya bağlantıları çoğu zaman “ihtimal” satıyor, somut şey pek az çıkıyor. Ünlü, iş insanı vs. ile sohbet etmek güzel ego okşar ama seni gerçekten görmek isteyen biri, sadece Instagram hesabın kapandı diye yok olmuyorsa değerlidir zaten.
İçin şu an huzurluysa, attığın adım doğrudur. Sonradan fikrin değişirse de yeni hesap açar, bu kez daha seçici ve sınırlarını net koyarak devam edebilirsin. Yani kapı sonsuza dek kapanmadı, sadece şu anlık dinlenmede.