Merhaba, yeni girdiğim işte işverenimle tanıştım. Kendisi en başta çok ağır seviyeli tatlı dilli ciddi bir adamdı, asla evlilik dşünememe rağmen onunla evlilik yoluna adım atabileceğimi düşündüm. Ki kendisi de bana bu yolla yaklaştı. benimle evlenmek istediği söyledi. Asla reddedebileceğim biri değildi. 5 ayın sonunda kıskançlıktan kaynaklı başı kavgalar baş gösterdi. Bu kavgalar zamanla fiziksel şiddeti de doğurdu. O bana ben ona.. tabii ki erkeğin vurmasıyla kadının vurmasının şiddeti bir olmuyor. Morardı da, kanadı da. Ayı yavrusunu severken öldrürmüş hesabı deli gibi seviyor. Ama beni paylaşamıyor. Kıyafetimden tutun arkadşa çevreme kadar soyutluyor. abdest alır namaz kılar ama işte.. annesi babası çok iyi insanlar bizimkile de onu çok sevdi. Hatta hayatında görüp görebileceğiniz mkemmel bir baba da olabilr çocuk gördüğünde gözleri parlıyor. Kavgalarımız ve onun agresifliği geçmişimle ilgili öğrendiği bazı kirli çamaşırlar yüzünden de baş gösterdi fakat kimse kimseye bu yüzden şiddet gösteremez. Ben onunlayken ona hiçbir yanlış yapmadım.
Her iki lafından biri evlilik söz nişan, 2 ay sonra yüzük takılacka planlara göre. Ama ben evlenmek istemiyrum bunun nedeni rahat bir hayatı özlemiş olmam. Sabahlamak, alkol, belkide flörtöz bir yaşam. O hayattan bi halt olmaz pişman olursun anlık özenlerle baba olabilecek bir adamı hayatından çıkartma diyen bir yanımdan hariç bu dünyaya bir kere geliyorsun gez toz diyende var.
Bana yardımcı olur musunuz lütfen. Nasıl ayrılabilirim ya da ayrılmamalı mıyım?
Her iki lafından biri evlilik söz nişan, 2 ay sonra yüzük takılacka planlara göre. Ama ben evlenmek istemiyrum bunun nedeni rahat bir hayatı özlemiş olmam. Sabahlamak, alkol, belkide flörtöz bir yaşam. O hayattan bi halt olmaz pişman olursun anlık özenlerle baba olabilecek bir adamı hayatından çıkartma diyen bir yanımdan hariç bu dünyaya bir kere geliyorsun gez toz diyende var.
Bana yardımcı olur musunuz lütfen. Nasıl ayrılabilirim ya da ayrılmamalı mıyım?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer