Özellikle uzun süreli ilişkisi olan kişiler de daha çok görüyorum. Sevgilisi var ama yeni biri ile tanışmaya, alttan alttan flörtleşmeye çalışıyor. Bunun sebebi ne olabilir?
Sevgilisi olan biri neden yeni biriyle tanışma çabasında olur?
Çünkü gerçekten sevmeyen biridir ve bunuda bu sekilde belli eder uzun zaman sonra olsa bile bu sekilde belli eder seven biri her zaman sevmeye devam eder nekadar zaman geçerse geçsin ne sıkılır nede daha iyi birini bulmaya çalısır her zaman sevdiğine sadık kalır ama kalmayanlar ise dediğim gibi bu sekilde kendisini belli eder onca zaman rol oynadığını bir nevi bu tabii üzücü bir durumdur ama böyle seyler oluyor bazen insanlar uzun zaman sonrada kendi yüzlerini gösterebiliyorlar bu tür insanlar kalp kıran insanlardır duygularla oynayan insanlardır içlerinde hiçbir sevgi olmasa bile uzun zaman boyunca seviyormus gibi yapabilirler gerçekten uzak durulması gereken kisilerdir.
Yani bunun temelini tam olarak ne yatıyor ben de bilmiyorum ama bazen uzun süre ilişkilerde insan gerçekten bir arkadaş arayabiliyor. Tabii ki bunu hemen flört olayına yormak bana göre çok mantıklı değil.
İlişkisi biraz daha rutine dönen kişi sevgilisinin sevgisine, ilgisine alışıyor ve zamanla sıradanlaşıyor. Bu sefer farklı kişiyle tanışıp yeni heyecan yaratıyor ve onun enerjisiyle besleniyor. Fark ederseniz hiçbiri sevgilisinden ayrılmayı düşünmez çünkü zaten yeni bir kaynak bulmuş kendisine ve onunla beslenip yine sakin limanı olduğunu düşündüğü ilişkisinde keyfi yerinde. Bencilce ve birtakım hakaretler.
Bunun nedeni çok basit. Zaman, bütün ikiskilerdeki hazzi azaltıp, ilişkiyi yıpratıp, insanları yeni arayışlara, hazlara açık hale getiriyor. En sevdigin yemeği her gün yemek beni biktirmaz diyenler, kendilerini kandırırlar.
Yalnız kalmaya alışık değildir hayatında birinin varlığına alışmıştır. Var olan ilişkisinden de sıkılmış sevgisi bitmiştir. Boşluğa düşmemek için yeni birini bulup ayrılmayı planlamaktadır
Sevgilisini sevmiyordur eksikleri vardır onu tamamlamak için daha iyisini arıyordur. Ama dört dörtlük insan yok. Her güzelin bir kusuru olur. Seven erkek ya da kadın arayışta olmaz çok net.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Sıkılıyorlar bir süre sonra. O heyecanı flörtün tatlı havasını tekrar yaşamak istiyorlar. Kadın erkek fark etmez
1
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Sevgili ile o heyecan nasıl yakalanır tekrar sence 🥴
O kadar kısa sürüyor ki heyecanın bitmesine imkan yok 😂 ilişkide ki heyecanı kazanmanın en temel çözümü cinsel hayatı değiştirmek, tarzları değiştirmek, fiziken değişmek, bakış açısı olarak değişmek ve bol bol birlikte yapılan gezmeli aktiviteler. Bunlara rağmen yine sıkılma olursa ufak çapta yeni insanlarla tanışma makul görülebilir belki. Bilmiyorum karışık durumlar 🥲
Mesela evlilerin daha çok sevgilileri var burada görüyorum mesela bazıları var evli adam sevgili yapmış bir de aşk yaşıyor düşün gülmekten ölüyorum var ya evde karısı da benim kocam var diye işte seviniyor halbuki bilmiyor ki adamın yapmadığı pislik kalmıyor dhdhdfd
Semra kaynana vardı. Daldan dala daldan dala dal dal dal..
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
İnsanlar öyle işte hep daha iyisi daha güzeli benim olsun çabasındalar. Yanındaki kıza/erkeğe bakıyor mesela bundan daha iyisi varsa neden benim olmasın diye düşünüyor