AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
sevmemiştir.
Net diyorsun
Ya senleyken vardı diğer ihtimal seni unutmak için yara bandı bulmustur
Gozune kestirmişti onceden diyosun
Diğer ihtimal de olabilir uzaktan gözlemle
aldatmak için yer aramıştır bence
Yani benden ayrılır ayrılmaz üstünden 1 gün geçmeden başlamış, yaşamış bir şeyler bana geri dönmüş benden de sakladı, öğrenince ayrıldım
havada bulut sen onu unut bence
Vallaha 3 senelik ilişki ama ayrıldım unutmaya çalışıyorum işte
anladım
Bitmiş gitmiş bence kurcalamak boşa zaman kaybı
Ya işte oyle olmadı benden ayrıldığı gün başkasıyla konuşmuş sonra aralarındaki şey bitince bana dönmüş benden saklamış benim de haberim yoktu üstüne nisanlandik bile ama öğrenince ayrıldım
İçinden hangisini yapmak geliyor
Hemen bulmuşsa eğer sevmemiştir tabiki
Beni suçluyor, kavga ettik kendisine çok bağırmış üstüne gitmişim diyeymia
Bahane sadece senin üzerine atıyor suçu
anladım teşekkür ederim
Başkası zaten hazırdır
Yani daha önceden başlamıştır diyosun
Yup hep öyledir
Benden ayrıldığı gün kızla başlamış kızla bitince bana geri dönmüş bende öğrenince ayrıldım. Niye tam bitirip daldan dala konmak varken benden ayrılmamış geri donmus yani
Senden ayrılıp onangitti olmayınca döndu
Evet döndü sonra Nisan bile taktı ama ben öğrenince ayrıldım sence neden böyle yapmış olabilir bir erkek
Erkek deme öncelikle karaktersizliktir bu cinsiyetle alakasız
3-4 senelik ilişki olmasına rağmen ayrıldım, sende ayrılır mıydın bı kız sana yapsa bunu
Net olarak evet
Bana ben yerinde olsam ayrılmazdım, seven insan gitmez dedi ben ayrılınca ondan sordum sana
Afedersiniz ama boş ver gitsin işine aldatanla olmaz
Anladım teşekkür ederim
Rica ederim iyi geceler umarım mutlu olursun
Umarım sende
Teşekkür ederim
Bir seven gitmez diyelim gitti hemen birini bulabiliyorsa zaten seninle iken diğerine yol yapıyordu okeyi alınca yol aldı ya da birini cabuk unutmaya çalışmanın bir formülü olarak görüyordur
Kavga ettik barışmak istedim yok bitti dedi benimle ayrılır ayrılmaz arkadaşının kuzeniyle konuşmaya başlamış
Bak sen sen ol kıymet bilinmek istiyorsan gidenin peşinden asla gitme seni seveni zehir olsa yut sevmeyeni bal olsa unut
Ya işte bu yaptığını benden sakladı üstüne nişan taktık ama öğrenince ayrıldım, doğru olmuş mu
En iyisini yapmışsın sitir et gitsin kendini belli etmiş ya evlenseydin o zaman ne olacaktı
Bir erkek seviyorsa eğer ayrılır ayrılmaz başkasına bakmaz dimi?
Seven gitmez bunu sen sevdiğin için acı çekiyorsun onun affedersin şeyinde değil
Doğru dedin, ayrıldığı zaman ben ağlıyordum o da kızla konuşmaya başlamış, kendimi sorgulama sebebim bana sürekli sevseydin kalırdın demesi ailesi de beni suçluyor abartmisim ayrılmak olmazmış bundan
Yok ya deseydin atalarımız ne demiş zararın neresinden dönsen kardasın ya akıllı üzülmeye değmez
Sen de olsan sen de ayrılırdin dimi?
Ne yapacaktım görmezden gelip hayatımı onunla mahf mı edecektim niye daha dürüst gerçek sevenlerin hakkını yedireyim gerçek seveni beklerdim
Doğru diyorsun, peki bir erkek olarak sence böyle yalnız kalamayan ilişkisiz duramayan bir erkek nasıl bir erkektir?
Sürekli arayış içinde birini görür peşinden koşar elde eder alacağını alır alamezsa sıkılır başkasına yönelir böyle erkekler nevsine hakim olamaz ve evlendiğinde bile devam eder durmaz yani
Doyumsuz diyorsun anladım teşekkür ederim yorumlar icin
Aynen öyle hep farklı şeyler peşinde olur emin ol senin çeyreğin bile etmeyen bayanlara gider tamam başka zevkler için seven aldatmaz seven değer verir seven üzülür üzmez onun işin sen o lavuğu unut sana gerçek sevene şans ver iyi geceler rica ederim yardımcı olabildiysek ne mutlu
Tadı tuzu önemli
Nasıl yani
Tat verdiyseniz ayrı olur
Tat verdiyseniz derken?
Muhtemelen
Evet
Hiç sevmemiştir
Evet sevmemiştir .
ştfszdir
Çivi çiviyi söker
Nasıl yani
Sonuçta bitti ve yeni birisini hayatına sokabilir. Geçmişe takılmak zaman kaybı
Benden ayrıldığı gün bulmuş, sonra yaşamış bitirmiş ilişkiyi bana geri dönmüş benden de sakladı bunu
Sevmiyor o
Cepte görmüş ve başka birini bulamamış sanırım dimi
Aynen öyle
Yoluna bakmalısın
Teşekkür ederim
Evet karaktersizlik
kesinlikle öyle