Bi iki yıl önce sevdiğim bi çocuk vardı ve uzun zamandır seviyodum sonra onun da beni sevdiğini fark etmiştim sanırım o da benim onu sevdiğimi fark etmişti ( konışmalarından anladım o kısmı uzun o yüzden atlıyorum)
Bana baya yakın davranıyodu sonra ben de ona hoş bi şey yaptım sonra kendini geri çekti ben kırıldım yüz vermedim yine bana yakın davranmaya devam etti
Bi süre sonra yollarımız ayrıldı. Bunlardan önce beni gerçekten sevdiğini hissetmiştim. Onu bayadır (yaklaşık 1 yıldır) görmüyorum beni severken başka biriyle olur diye korkuyorum.
gerçekten seven bir erkek öyle yapar mı?
Bana baya yakın davranıyodu sonra ben de ona hoş bi şey yaptım sonra kendini geri çekti ben kırıldım yüz vermedim yine bana yakın davranmaya devam etti
Bi süre sonra yollarımız ayrıldı. Bunlardan önce beni gerçekten sevdiğini hissetmiştim. Onu bayadır (yaklaşık 1 yıldır) görmüyorum beni severken başka biriyle olur diye korkuyorum.
gerçekten seven bir erkek öyle yapar mı?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bir yıl geçmiş. Tabii ki de sevebilir birilerini
Orası ayrı da beni hala seviyorsa başka kıza gider mi
Yani o kadar zaman sonra unutmuştur seni bence
Ben unutmadım ama ben unutmadıysam onun da unutmama ihtimali olabilir dimi
Diğer erkekleri bilmem ama ben unutuyorum. Şimdi onun unutup unutamaması sizin ilişkinizle çok alakalı bir şey. Yani detayı çok fazla. Ama unutma ve soğuma ihtimali yüksek.
Unutmak dersen zaten aklımda kalmamıştır demektir sevmiyo demektir benşm bahsettiğim şey farklı... ben severken başkasına gitme durumunu kastetmiştim soğuyan unutan başkasını sevebilir ona laf yok
Bazen severken de gidebilir bir başkasına. Çünkü eskinin bir yere varamayacağını bilir, tabi bu arada araya zaman ve mesafe de girince biraz soğumanın etkisiyle bir başkasına gidebilir. Benim bu şekilde olan ilişkilerim oldu
Severken nasıl başkasına gideniliyosunuz bari unuttuktan sonra gidin o kısmı aklım almıyor
Ne yapabiliriz ki? Olmayacak olan ilişki için. Kafamızda bitirdikten sonra
Tamam da yani illa biri olmak zorunda hayatınızda daha diğerinin acısını unutmadan başkasına geçiyosunuz neden illa biri olmak zorunda hayatınızda? Diğerini atlatmadan neden sevmediğiniz kızlarla ilişki yapıyorsunuz onlara da yazık
Hayır, olmayacağını anladıktan sonra bir ay geçince yenisini sevebiliyorum ben.
Yenisini seviyorsan eskisini unutuyosun demek o zaman aklında biri varken başkasıyla olmuş olmuyosun biz bundan bahsetmiyoruz ama
Bu dediklerim bana göre olan şeyler. Ben bir ay içinde bir başkasını sevebiliyorum. Ama senin sevdiğin adam ne yapar ne eder bilemem.
Sen başka birini bi ay içinde sevebilirsin onda okeyim ama sen aklında biri varken başkasına gitmekten bahsediyodun ben ona normal değil dedim. Diğer türlü unutup 1 ay içinde bile olsa yeni birisini seversen zaten onda bi şey yok çünkü eskisini unutmuşsun
Ben sana şöyle söyleyeyim. Ayrılığın ilk haftası gerçekten kötü olurum. İkinci haftası yavaş yavaş nefes almaya başlarım. Üçüncü haftası eski fırtına yerini sükunete bırakmaya başlar ama hala hava hafif rüzgarlıdır. Son hafta ise hala severim ama eski harareti olmaz. Son haftadan sonra bir başkası çıkınca karşıma eskisinin etkisi iyice azalır, yenisine kalbim yavaş yavaş kayar. Yeni ilişkimde de bir ay geçtikten sonra yeniden aşık olmaya başlarım, eskisinin etkisi neredeyse biter. Artık yeniden aşık olmuş ve eskisini duygusal anlamda unutmuş olurum. Yani iki üç ay yeni birine aşık olmak için yetiyor.