Aşk İlişkileri Yaz geliyor, Kiminle beraber deniz kenarında kumlara uzanmak isterdin? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Yaz geldi çiçekler açtı arılar hep çalıştı arı vız vız vız arı vız vız arı vız vız diye çalıştı 😂Senle ben birlikteyken kumlara uzansak dalıp dalıp denizlerden hayaller çıkarmak istediğin biri var mı😂?https://youtu.be/E2w3rEVL3C0 Güncellemeler+1 yıl https://youtu.be/qogTPq53ZAAHep beraber lay lay lay lay lalay 😌 Güncellemeler+1 yıl Hişştttt yok mu kimse🙂 Yaz geliyor, Kiminle beraber deniz kenarında kumlara uzanmak isterdin? Cevapla Deniz Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 262,1b cevap paylaştı. Kendimle sadece 1 0 Yorumla
Deadpool-01 Takip Et Xper 5 Yaş: 41 , eic 88% +1 yıl Rus hatunları olsun bı zahmet 😂 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Nedense ayılar beyaz sever hep sjsjsjssj Yorumla Deadpool-01 +1 yıl Aynen öyle.. ağzımızın tadını biliyoruz. O yüzden sen gel 😛 Yorumla Soran +1 yıl Sorunların varsa psikolog önerebilirim Yorumla Deadpool-01 +1 yıl Psikoloklar derdimizi anlamaz.. Yorumla
Kayıpgezginn Takip Et Yoda Yaş: 79 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Ukrayna olur Rus olur beyaz Rus olur 1 0 Yorumla
turgayatacan Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 68% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Tek başıma 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Behlül saçını bile nihalden çok seviyorsum shsjsjsjsjs Yorumla turgayatacan +1 yıl Ee tabii ki saç önemli 😂 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Seninle isterdim, görüyorum mutsuz olduģunu, ıssız deniz kenarında üstsüz takılmak isterdim seninle 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Gizlisin ama😂 Yorumla
SadeceNuray Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 507 cevap paylaştı. Ailem 1 0 Yorumla
siyahcorap Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. maşa ile uzanmak isterdim :D 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Kendimle sadece
Rus hatunları olsun bı zahmet 😂
Nedense ayılar beyaz sever hep sjsjsjssj
Aynen öyle.. ağzımızın tadını biliyoruz. O yüzden sen gel 😛
Sorunların varsa psikolog önerebilirim
Psikoloklar derdimizi anlamaz..
Ukrayna olur Rus olur beyaz Rus olur
Tek başıma
Behlül saçını bile nihalden çok seviyorsum shsjsjsjsjs
Ee tabii ki saç önemli 😂
Seninle isterdim, görüyorum mutsuz olduģunu, ıssız deniz kenarında üstsüz takılmak isterdim seninle
Gizlisin ama😂
Dalalım beraber denize gel 🥲
Kimse yok
Ailem
maşa ile uzanmak isterdim :D
Seninle 😊