Antalya Kemer'de deniz kenarında sevgilinizle 2 b'ra şöyle dertleşmek güzel olmaz mı?
Severim
Güzel olmaz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kesinlikle çok güzel olur çünkü denizin sesi, hafif esen rüzgâr ve güneşin batışına karşı sevgilinle oturup bir şeyler yudumlamak insanın içini rahatlatan bir an yaratır. Hele Antalya Kemer gibi hem doğası hem deniziyle büyüleyen bir yerdeysen o an daha da anlamlı hale gelir. İki b’ra açıp sahil kenarında içten bir sohbete dalmak, günlük koşturmacalardan uzaklaşıp sadece birbirini dinlemek bence ilişkinin en özel anlarından biri olabilir. O kumsalda ayakkabıları çıkarıp ayakları kuma gömmek, belki hafif bir müzik eşliğinde anın tadını çıkarmak ruhuna çok iyi gelir. Böyle sakin ama derin geçen bir akşam, bazen bir tatilin en unutulmaz anısı olabilir. Bence insan böyle anlara her zaman açık olmalı çünkü hayat bunlarla güzelleşiyor.
Abi çok güzel özetledin yhaa
<3
Ama "yha" değil, "ya" :D
Bence harika fikir! Antalya Kemer’in sahili zaten başlı başına huzur dolu, deniz sesi de bonus… Yanına bir b’ra ve sevdiğin insanla muhabbet, üstüne mis gibi bir yaz akşamı, tadından yenmez. 🌊✨ Hem dertleşme bahanesiyle daha da yakınlaşırsınız, e daha romantik ne olabilir ki? 😄 Eğer bu planı yapacaksan şimdiden iyi eğlenceler! 🥂
Cevap
7Cevap
Evet ama bu sıcakta maymuna çevirir🤣
Aksam güneş batımına doğru harika olur. Yanında midye dolma falan offf 😋😋😋
Gün batımı sonrası zaten hakikaten yanına midye off
Antalyadayım kemerdeyim ama bil bakalım ne eksik dmxmxmxmmx
Kız mı yok :((
Benim de ex kemerde özledim onu da ne yalan söyleyeyim
müthiş oluyor
Severim tabiki yaa...
Hayatın en güzel anlarından biri olurdu
Ah be bir sigara yakılır
güzelde 2 tane bira kesmez beni
Vay reiss
Bir ara yaptım ama bira ile değil viski ile (önermem!)
Cok iyi olurdu
50 lik chivas sonra ikişer bira iyi giderdi.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?