Aşk İlişkileri Kiminle sahilde çekirdek kola keyfi yapmalısın eşleyelim mi 😌? Kızçe_00 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Tam da deniz zamanı geliyorrr 💫🖤🖤🖤@Justelviraaa__ Balım ile beraber ❤️ Güncellemeler+1 yıl Kızlar nerdesiniz yav Kiminle sahilde çekirdek kola keyfi yapmalısın eşleyelim mi 😌? Cevapla Deniz Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
bayzengin Takip Et Xper 2 Yaş: 32 +1 yıl Eşle bakalım kim o şanslı? O şanslı için sahili satın alırım değişiklik olsun. Gerçi niye fakir gibi sahilde çekirdek çitliyoruz ki? Yatıma atlayıp boğaz manzarasında içelim veya helikopterimle yurtdışı turuna çıkalım. 0 2 Yorumla Kızçe_00 +1 yıl Uyanın beyfendi good morning Yorumla bayzengin +1 yıl Uyanığım zaten. Buenos Aries Madam Yorumla
wiki1 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Çekirdek sevmiyorum.Ama temizleyip, içindekini vericek biri olur.. )) 0 0 Yorumla
Justelviraaa__ Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Geldim, geldim.. görsel çok güzel 🤠 1 1 Yorumla Kızçe_00 +1 yıl Demii ben de çok sevdim 😄 Yorumla
kimlerburada Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Kola şart değil tabi 😂 1 5 Yorumla Mayybusee +1 yıl Ben buraya kendimi eşlemeye geldim😂😂 Yorumla Kızçe_00 +1 yıl @Mayybusee valla en sevdiğim kendini eşleyenler jsxjsjsjsa Yorumla kimlerburada +1 yıl Havalar da ısındı tabi şöyle bir Alanya fena olmaz sahili güzel hani 😂 Yorumla Mayybusee +1 yıl Ne zaman gidiyoruz 😂 Yorumla kimlerburada +1 yıl Carşamba iyi bence 😂😂 Yorumla
Savagexx Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Hayalimss 🤤 eşleyin.. 0 9 Yorumla Kızçe_00 +1 yıl Kız yok sjxjsjsj Yorumla Savagexx +1 yıl Valla diğerlerine olmasa da olur. Bana var gibi. Gözüme çarptı bi essssmer hatun 😏 Yorumla Kızçe_00 +1 yıl @justelviraaa__ Yorumla Kızçe_00 +1 yıl Sana en güzel esmer hatunu eşledim 😌 Yorumla Justelviraaa__ +1 yıl Sen her yerdesin galiba aga 🤠 ne güzel tesadüf Yorumla Savagexx +1 yıl Sorma yaww 🤠 Teşekkürler @Kızçe_00 sevdim bu hanımefendiyi 😋😋 Yorumla Kızçe_00 +1 yıl Bişey değil ama onu en çok ben severim bil diye dedim:)) Yorumla Savagexx +1 yıl Öyledir eminim 😏 Yorumla Kızçe_00 +1 yıl Öyle evet şüphen olmasın 😏 Yorumla
Ahahhahahahah Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 82% +1 yıl @yıkıkamaitalik cekirdek bnde kolayi kap gel😄😄 1 2 Yorumla yıkıkamaitalik +1 yıl Aldım geliyorum 😀 Yorumla Ahahhahahahah +1 yıl @yıkıkamaitalik 😄 Yorumla
kerevizsapıı Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Olsun da tek basima bile olur 0 1 Yorumla Kızçe_00 +1 yıl @Mitroglu ile olsun Yorumla
KorkusuzCZFT Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 86% +1 yıl Hafta da 1 2 defa moda 1 2 deyim. Gelen gelebilir 0 0 Yorumla
RıfatŞen Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Eşler Misin? Rica Etsem Sana Zahmet Olmazsa 0 0 Yorumla
ByCıLız Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 14,2b cevap paylaştı. Hayatımda hiç sahile bile gitmedim 0 0 Yorumla
DELİKANLIPRENSSSS Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. Eşle ama güzel olsun 1 9 Yorumla Justelviraaa__ +1 yıl Hadi yine iyisin, başka pembeli yok. @kizce_00 Yorumla DELİKANLIPRENSSSS +1 yıl Zaten daha güzeli sitede yok ki Yorumla Kızçe_00 +1 yıl Teşekkür ederim beyfendi 🖤 Yorumla DELİKANLIPRENSSSS +1 yıl Vay teşrif etmişler hanımefendi Yorumla Kızçe_00 +1 yıl Sonunda teşrif olabildim dxhdusj Yorumla DELİKANLIPRENSSSS +1 yıl Elviraya sen mi dedin beni eşle diye😂😂 Yorumla Kızçe_00 +1 yıl Yok artık istersen başkasını bulim fark etmez. Yorumla Justelviraaa__ +1 yıl Yok yav, o zaman Kızçe sitede yoktu Yorumla DELİKANLIPRENSSSS +1 yıl Çok bulmak istiyorsan bulabilirsiniz Ama şaşırdım kusura bakmayın Yorumla
_Çavbella_ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 56% +1 yıl Esle 2 4 Yorumla Justelviraaa__ +1 yıl @bunaldumya pörfekt ikili, hadi bakim 🥳 Yorumla bunaldumya +1 yıl Aaa tanıdık biri geldi :dÇekirdek sevmem ama cips kola yapalım Nedo 😄 Yorumla _Çavbella_ +1 yıl Olur tabi çaklıt bilene alırız 🥳 Yorumla bunaldumya +1 yıl Yeeey 🥳💛 Yorumla
Mitroglu Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Kimleğ 0 1 Yorumla Kızçe_00 +1 yıl @kerevizsapii afiyet olsun 🌺 Yorumla
EkruPudra Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Eşlemeyin 0 7 Yorumla Kızçe_00 +1 yıl Neden? Yorumla EkruPudra +1 yıl Ne biliyim herkes eşleme sorusu soruyor bçyle cevap vereyiö dedim 😂 Yorumla Kızçe_00 +1 yıl İyi demişsin zaten sana yakışıcak biri göremedim pff Yorumla EkruPudra +1 yıl Hakaret mi iltifat mı tam kestiremedim 😂 Yorumla Kızçe_00 +1 yıl İltifat ettim kız tiplere baksana bi dkxjsakak Yorumla EkruPudra +1 yıl Hahaha deme öyle egoist damgası vuruyorlart 😂 Yorumla Kızçe_00 +1 yıl Vursunlar yav gerçekler 😂 Yorumla
Joseph00 Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 871 cevap paylaştı. Olur 0 0 Yorumla
MagicMushro Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl Yengen kızar 1 1 Yorumla Justelviraaa__ +1 yıl Yengeyi kızdırmayalım o zaman, zaten pembeli yok... Teşekkürler Yorumla
Awsulandım Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Eşleme 🖕 0 4 Yorumla Awsulandım +1 yıl Ya da eşle Yorumla Awsulandım +1 yıl Büyük ihtimalle erkek şapcanız ama kız olsa mük olar Yorumla Justelviraaa__ +1 yıl Kız yok yav 😑 Yorumla Awsulandım +1 yıl Abi belki grup seven vardır sndmdjd öyle eşleyin sizde Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Eşle bakalım kim o şanslı? O şanslı için sahili satın alırım değişiklik olsun. Gerçi niye fakir gibi sahilde çekirdek çitliyoruz ki? Yatıma atlayıp boğaz manzarasında içelim veya helikopterimle yurtdışı turuna çıkalım.
Uyanın beyfendi good morning
Uyanığım zaten. Buenos Aries Madam
Çekirdek sevmiyorum.
Ama temizleyip, içindekini vericek biri olur.. ))
Geldim, geldim.. görsel çok güzel 🤠
Demii ben de çok sevdim 😄
Kola şart değil tabi 😂
Ben buraya kendimi eşlemeye geldim😂😂
@Mayybusee valla en sevdiğim kendini eşleyenler jsxjsjsjsa
Havalar da ısındı tabi şöyle bir Alanya fena olmaz sahili güzel hani 😂
Ne zaman gidiyoruz 😂
Carşamba iyi bence 😂😂
Hayalimss 🤤 eşleyin..
Kız yok sjxjsjsj
Valla diğerlerine olmasa da olur. Bana var gibi. Gözüme çarptı bi essssmer hatun 😏
@justelviraaa__
Sana en güzel esmer hatunu eşledim 😌
Sen her yerdesin galiba aga 🤠 ne güzel tesadüf
Sorma yaww 🤠 Teşekkürler @Kızçe_00 sevdim bu hanımefendiyi 😋😋
Bişey değil ama onu en çok ben severim bil diye dedim:))
Öyledir eminim 😏
Öyle evet şüphen olmasın 😏
@yıkıkamaitalik cekirdek bnde kolayi kap gel😄😄
Aldım geliyorum 😀
@yıkıkamaitalik 😄
Olsun da tek basima bile olur
@Mitroglu ile olsun
Hafta da 1 2 defa moda 1 2 deyim. Gelen gelebilir
Eşler Misin? Rica Etsem Sana Zahmet Olmazsa
Hayatımda hiç sahile bile gitmedim
Eşle ama güzel olsun
Hadi yine iyisin, başka pembeli yok. @kizce_00
Zaten daha güzeli sitede yok ki
Teşekkür ederim beyfendi 🖤
Vay teşrif etmişler hanımefendi
Sonunda teşrif olabildim dxhdusj
Elviraya sen mi dedin beni eşle diye😂😂
Yok artık istersen başkasını bulim fark etmez.
Yok yav, o zaman Kızçe sitede yoktu
Çok bulmak istiyorsan bulabilirsiniz
Ama şaşırdım kusura bakmayın
Esle
@bunaldumya pörfekt ikili, hadi bakim 🥳
Aaa tanıdık biri geldi :d
Çekirdek sevmem ama cips kola yapalım Nedo 😄
Olur tabi çaklıt bilene alırız 🥳
Yeeey 🥳💛
Kimleğ
@kerevizsapii afiyet olsun 🌺
Eşlemeyin